Vatan Bilgisayar Değişim İşlemi

Bilal Sayın

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Salı günü Vatan'dan ekran kartı, işlemci, anakart ve 8GB RAM aldım. Eve gelip bilgisayarın montajını yaptım. Ve Windows 7 yükleyecektim ki kurulum başlıyorda takılı kalıyor. Birkaç bilgisayarcı arkadaşıma durumu anlattığımda sorunun RAM'den kaynaklandığını söylediler. Şimdi Vatan'a gidip RAM'de sorun olduğunu, iade edip üzerine para ekleyip başka marka 16GB RAM alacağımı söylesem değişim yaparlar mı?

Şubeden şubeye değişiklik gösterir, belleği önce test edilmesi için servise gönderip ve servisten gelecek bilgiye göre işlem yapabilirler.

Kurulum başlıyorda takılı kalması RAM'den kaynaklandığını düşünmüyorum. Muhtemelen HDD'den kaynaklı bir sorun . Değişim olayına gelecek olursak, Şubeden şubeye değişiklik göstereceği gibi, Üretici firmaya yollamamız lazım gibi tavır sergiliyorlar genelde. Sizde sert bir çıkış yaparak 'O zaman ben size boş yere komisyon farkı veriyorum' ? Gibisinden tavır sergilerseniz yararlı oluyor, denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…