M melihozgun Hectopat Katılım 2 Ocak 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #11 zagzirus dedi: Kullan biraz daha sonra satarsın arada çok performans farkı yoktur zaten. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıcam hocam ilerde kısmet artık 4000 serisine. Zoruma giden 3070 fiyatı düştü az daha üstüne koyup alabilirdim.
zagzirus dedi: Kullan biraz daha sonra satarsın arada çok performans farkı yoktur zaten. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıcam hocam ilerde kısmet artık 4000 serisine. Zoruma giden 3070 fiyatı düştü az daha üstüne koyup alabilirdim.
Z zagzirus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.587 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #12 melihozgun dedi: Öyle yapıcam hocam ilerde kısmet artık 4000 serisine. Zoruma giden 3070 fiyatı düştü az daha üstüne koyup alabilirdim. Genişletmek için tıkla... Oluyor bu tarz şeyler, canını sıkma mutlu olmaya bak. Alınmış alınmıştır. 5-10 fps için üzülmeye değmez. Fiyatlar daha da düşebilir zaten, piyasa günlük değişiyor.
melihozgun dedi: Öyle yapıcam hocam ilerde kısmet artık 4000 serisine. Zoruma giden 3070 fiyatı düştü az daha üstüne koyup alabilirdim. Genişletmek için tıkla... Oluyor bu tarz şeyler, canını sıkma mutlu olmaya bak. Alınmış alınmıştır. 5-10 fps için üzülmeye değmez. Fiyatlar daha da düşebilir zaten, piyasa günlük değişiyor.