numbuhzero Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 858 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2016 #11 cemalbalcik dedi: Araştırdım ama bir şeyler bulamadım, umarım sıkıntı çıkmaz. Monitör falan götürmeye gerek yok değil mi, orada bağlıyorlardır? Genişletmek için tıkla... Evet monitör alakasız
cemalbalcik dedi: Araştırdım ama bir şeyler bulamadım, umarım sıkıntı çıkmaz. Monitör falan götürmeye gerek yok değil mi, orada bağlıyorlardır? Genişletmek için tıkla... Evet monitör alakasız
C cemalbalcik Megapat Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2016 #12 numbuhzero dedi: Evet monitör alakasız Genişletmek için tıkla... Birçok şeyin kurulumu internette mevcutmuş zaten. Bir kez söylerim, bir kez de ısrar ederim, yok derse kendim hallederim artık ama bana yardımcı olan arkadaş iyi ve ilgili birine benziyordu, bakalım göreceğiz yarın
numbuhzero dedi: Evet monitör alakasız Genişletmek için tıkla... Birçok şeyin kurulumu internette mevcutmuş zaten. Bir kez söylerim, bir kez de ısrar ederim, yok derse kendim hallederim artık ama bana yardımcı olan arkadaş iyi ve ilgili birine benziyordu, bakalım göreceğiz yarın