apprentice Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2019 #1 Vatan FreeDOS PC'ye "W10 deneme sürümü" kurar mı? (Vatan'dan alacağım PC'yi.) Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2019
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 24 Ocak 2019 #2 Silinen üye dedi: Vatan FreeDOS PC'ye "W10 deneme sürümü" kurar mı? (Vatan'dan alacağım PC'yi.) Genişletmek için tıkla... Vatandan alırsanız kurarlar isterseniz siz kurun.
Silinen üye dedi: Vatan FreeDOS PC'ye "W10 deneme sürümü" kurar mı? (Vatan'dan alacağım PC'yi.) Genişletmek için tıkla... Vatandan alırsanız kurarlar isterseniz siz kurun.
H HomoDarwinus Ziyaretçi 24 Ocak 2019 #3 Sanırım kurarlar ama bedelini isterler. Windows kurmak artık çok kolay. Bence kendiniz başarabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sanırım kurarlar ama bedelini isterler. Windows kurmak artık çok kolay. Bence kendiniz başarabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
apprentice Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2019 #4 Silinen üye dedi: Vatandan alırsanız kurarlar isterseniz siz kurun. Genişletmek için tıkla... Elimde PC ve FlashBellek yok. O yüzden orada deneme sürümünü yüklemek istiyorum. Silinen üye dedi: Sanırım kurarlar ama bedelini isterler. Windows kurmak artık çok kolay. Bence kendiniz başarabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En fazla 40₺ isterler diye düşünüyorum. Silinen üye dedi: Sanırım kurarlar ama bedelini isterler. Windows kurmak artık çok kolay. Bence kendiniz başarabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En fazla 40₺ isterler diye düşünüyorum.
Silinen üye dedi: Vatandan alırsanız kurarlar isterseniz siz kurun. Genişletmek için tıkla... Elimde PC ve FlashBellek yok. O yüzden orada deneme sürümünü yüklemek istiyorum. Silinen üye dedi: Sanırım kurarlar ama bedelini isterler. Windows kurmak artık çok kolay. Bence kendiniz başarabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En fazla 40₺ isterler diye düşünüyorum. Silinen üye dedi: Sanırım kurarlar ama bedelini isterler. Windows kurmak artık çok kolay. Bence kendiniz başarabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En fazla 40₺ isterler diye düşünüyorum.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 24 Ocak 2019 #5 Silinen üye dedi: Elimde PC ve FlashBellek yok. O yüzden orada deneme sürümünü yüklemek istiyorum. En fazla 40₺ isterler diye düşünüyorum. En fazla 40₺ isterler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarından birinde bilgisayar varsa ondan yap USB al bence kendine.
Silinen üye dedi: Elimde PC ve FlashBellek yok. O yüzden orada deneme sürümünü yüklemek istiyorum. En fazla 40₺ isterler diye düşünüyorum. En fazla 40₺ isterler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarından birinde bilgisayar varsa ondan yap USB al bence kendine.
apprentice Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2019 #6 Silinen üye dedi: Arkadaşlarından birinde bilgisayar varsa ondan yap USB al bence kendine. Genişletmek için tıkla... Uğraşmak istemiyorum.
Silinen üye dedi: Arkadaşlarından birinde bilgisayar varsa ondan yap USB al bence kendine. Genişletmek için tıkla... Uğraşmak istemiyorum.
G Grizu Centipat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 7 20 Eylül 2019 #7 Bence vatandan yükle çünkü emin olursun aldığın ürünün çalıştığına git gel yaptırmazlar
apprentice Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2019 #8 Grizu dedi: Bence vatandan yükle çünkü emin olursun aldığın ürünün çalıştığına git gel yaptırmazlar Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkürler, şuan PC kullanıyorum.
Grizu dedi: Bence vatandan yükle çünkü emin olursun aldığın ürünün çalıştığına git gel yaptırmazlar Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkürler, şuan PC kullanıyorum.