3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 7 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar selam. Ben bugün Vatan Bilgisayar'dan Xbox Live Gold üyeliği satın aldım. Daha önce alan varsa ürünün ne zaman teslim edildiğini söylerse sevinirim. Birkaç gün mü sürer yoksa 1 saat içinde gönderilir mi? Ürün linki: MICROSOFT XBOX LIVE GOLD ÜYELİK ( 12 AY ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX LIVE GOLD ÜYELİK ( 12 AY ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar selam. Ben bugün Vatan Bilgisayar'dan Xbox Live Gold üyeliği satın aldım. Daha önce alan varsa ürünün ne zaman teslim edildiğini söylerse sevinirim. Birkaç gün mü sürer yoksa 1 saat içinde gönderilir mi? Ürün linki: MICROSOFT XBOX LIVE GOLD ÜYELİK ( 12 AY ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX LIVE GOLD ÜYELİK ( 12 AY ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com