jeykx Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 168 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Eylül 2020 #1 Bir tane dizüstü bilgisayarım var. İçinde harddisk mevcut Vatan Bilgisayar'a götürsem SSD takarlar mı? Yoksa SSD alıp kendim mi takmam gerekiyor ekstra ücret alırlar mı takarlarsa?
Bir tane dizüstü bilgisayarım var. İçinde harddisk mevcut Vatan Bilgisayar'a götürsem SSD takarlar mı? Yoksa SSD alıp kendim mi takmam gerekiyor ekstra ücret alırlar mı takarlarsa?
FaWoRi Hectopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #2 Mağazadaki OEM bölümü ile konuşursanız halledebilirler.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 16 Eylül 2020 #3 Bence servis olmadıkları için yetkisiz işlemden dolayı garanti dışı kalabilir.
jeykx Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 168 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Eylül 2020 #4 Agent Phil Coulson dedi: Bence servis olmadıkları için yetkisiz işlemden dolayı garanti dışı kalabilir. Genişletmek için tıkla... laptop 7 yıllık zaten kendine hayrı yok FaWoRi dedi: Mağazadaki OEM bölümü ile konuşursanız halledebilirler. Genişletmek için tıkla... daha önce yaptırdınız mı bi bilginiz varmı birde 2.5 inch ssd her laptoba olur demi laptop sony vaio
Agent Phil Coulson dedi: Bence servis olmadıkları için yetkisiz işlemden dolayı garanti dışı kalabilir. Genişletmek için tıkla... laptop 7 yıllık zaten kendine hayrı yok FaWoRi dedi: Mağazadaki OEM bölümü ile konuşursanız halledebilirler. Genişletmek için tıkla... daha önce yaptırdınız mı bi bilginiz varmı birde 2.5 inch ssd her laptoba olur demi laptop sony vaio
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 16 Eylül 2020 #5 jeykx dedi: Laptop 7 yıllık zaten kendine hayrı yok. Genişletmek için tıkla... Eğer öyle ise kendiniz yapabilirsiniz. Laptop Vatan’dan alınmadığı için yardımcı olacaklarını düşünmüyorum.
jeykx dedi: Laptop 7 yıllık zaten kendine hayrı yok. Genişletmek için tıkla... Eğer öyle ise kendiniz yapabilirsiniz. Laptop Vatan’dan alınmadığı için yardımcı olacaklarını düşünmüyorum.