Vatan Bilgisayar ekran kartı değişimi

EREN GÜLLÜ

Hectopat
Katılım
15 Haziran 2017
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Param yok diye yaklaşık 8-9 ay önce GT 730 4 GB ekran kartı almıştım ve şimdi çok şükür elime para geçti. Bu aleti değiştirmek istiyorum. Kutudan çıkan tüm parçalar duruyor ekran kartı sıfır ayarında neredeyse tertemiz daha hiç sorun görmedim. Kutusu ve fişi de hala bende duruyor bu ürünü götürsem üzerine para koyup yenisini alabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yapamazsınız. Satmanızı öneririm. Ama keşke GT730 değil de R7 240 alsaydınız. Kartı belki 100 TL'ye satabilirsiniz.
 
Hayır yapamazsınız. Satmanızı öneririm. Ama keşke GT730 değil de R7 240 alsaydınız. Kartı belki 100 TL'ye satabilirsiniz.
Çok bilgim yoktu biri demişti gittim aldım ah akılsız başım keşke almasaymışım satsamda çok ucuza gidicek ve zararda olucam.
 
GT serisi çöp bir seri. Benden tavsiye, kendine bilgisayarcı diyenlere inanmayın. Onların tek amacı para kazanmak. 100 TL'ye satsanız iyidir.
 
Teşekkürler. Bir sorum daha olacaktı bu cihazın garantisi devam ediyor ve ben bunu iade etmek istesem alırlar mı garanti dahilinde ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…