Vatan Bilgisayar Ekran Kartı İade Alır Mı?

Recker

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Vatan PC'den 18 gün önce GTX 750 Ti aldım. Bu ekran kartını iade edip üstüne koyup GTX 960 almak istiyorum kabul ederler mi ? Birde sizce ne demeliyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknoloji ürünlerinde belirlenmiş bir iade süresi vardır. Birde iade edilen ürünün kabul edilebilir sebebi olmalı.(Ürünün Çalışmaması). Şuanda belirttiğiniz süre genel olarak kabul edilen iade süresinide aşmış durumda. Teknolojik ürünlerde iade süresi 15 gün olarak belirlenmiş. Ayrıyetten kutusunda bozulma falan olduğu zamanda sıkıntı çıkartabiliyorlar. İade edebileceğini düşünmüyorum. İstersen aldığın mağaza ile git görüş.

Bir sorunu varsa Vatan Bilgisayar servise gönderir ve bir arızası varsa eğer iade verir bir arızası olmasa iade alamazsın. Ekran kartında iade alabilmen için servise gitmesi ve iade vermesi gerekiyor. Bu sayede Vatan Bilgisayar sana hediye çeki veriyor o değerde.
Benim GTX 970 vardı 6 aylık CW'den iade gönderdim servis iadesini verdi ve GTX 970 kaç paraya aldıysam o fiyat da hediye çeki verdi üstüne para koyup GTX 980 Ti aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…