Vatan Bilgisayar ekran kartı iade edebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Wictors Müşteri hizmetlerini arayıp bizzat kendim sordum. Bu ürünün dışında fiziksel bir hasar olmadığı zaman teknik bir arıza olduğu zaman iade edebilir miyim? Edemez miyim? diye. Telefonda konuşan kadın da öyle bir konu olduğu zaman hemen en yakın şubeye giderek ürünü değiştirebilirsiniz dedi. Bende gidip değiştirmeye kalkınca bu tabloyla karşılaştım.

Peki madem bu kadar hakkımız var satış temsilcileri neden hiçbir hakkımız yokmuş gibi davranıyor? İlle kavga çıkarmak mı lazım.

@Pusgurt, dostum dişlerini göstereceksin. Pısırık kalıp "abi şey... Bu ram çalışmıyorda. Acaba iade alabilir misiniz?" Dersen kimse sana yardımcı olmaz kardeşim. Dişlerini göstereceksin. Gerekirse mahkemeye vermekle tehdit edeceksin. Vatanbilgisayar içerisinde hır çıkar gerekirse. Bak sana başımdan geçen bir olayı anlatayım. Syper nickli üyenin tavsiyesi üzerine Gtx 770 aldım. Kartın en soldaki fanı arızalı çıktı. Bende iade için geri gönderdim. Bana kartın devrelerinin yandığını ve bunun power'in dandik olacağından kaynaklandığını söylediler ve bana geri gönderdiler. Ekran kartını kaptığım gibi Exa Kadıköy baayisine gittim. Oradaki beyle müşterilerin yanında baya sesli bir şekilde tartıştık. Fanı bozuk olan kartın sigortası yanmış diye bana gönderiyorsunuz dedim. İnsanlar bana bakmaya başlayınca kartı alıp tekrar incelediler ve sorundan dolayı özür dilediler. Kartı bire bir değiştirdiler.
Dişlerini göstermek zorundasın. Gerekirse mağzaya kadar gideceksin ve tükeci haklarına vermekle tehdit edeceksin. Rezil etmekle tehdit edeceksin. Yanında iri yarı bir büyüğün varsa götürmekten çekinme. O adam senin paranı gaspediyorsa sende onun ruh psikolojisini gaspet.

Aynen öyle bu gibi meselelerde alttan almak işe yaramıyor arkadaşlar. Sesinizi yükseltin firmayı şikayet etmekle tehdit edin, o zaman yola geliyorlar. Bu durum her yerde geçerlidir. Ben çok kere bankadan haksız çekilen parasını geri alan, gelmesi gerekenden fazla gelen faturasını bu şekilde indiren insana şahit oldum.

Hır gür çıkarmadan direk tüketici hakem heyetine verdim. Yanlış olanı yaptım galiba. 3-4 ay boşu boşuna bekleyeceğiz.

Konu, amacı dışına çıkıldığı için kapatılmıştır.
Sorularınız için konu açın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…