Albies17 Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #1 Ekran kartını Hepsiburada'dan aldım ama bizim burada adam gibi bilgisayarcı yok. Vatan'a götürsem ekran kartının temizliğini ve macunu yaparlar mı?
Ekran kartını Hepsiburada'dan aldım ama bizim burada adam gibi bilgisayarcı yok. Vatan'a götürsem ekran kartının temizliğini ve macunu yaparlar mı?
C Cevap Meraklısı Decapat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 82 Yer Artvin 6 Aralık 2022 #2 Öyle bir hizmetleri mevcut değil ama rica edersen yapabiliriler.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.523 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #3 Albies17 dedi: Ekran kartını Hepsiburada'dan aldım ama bizim burada adam gibi bilgisayarcı yok. Vatan'a götürsem ekran kartının temizliğini ve macunu yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Yapacaklarını sanmıyorum ayrıca oradak çalışanların kasiyerden farklarının olduğunu düşünmüyorum.
Albies17 dedi: Ekran kartını Hepsiburada'dan aldım ama bizim burada adam gibi bilgisayarcı yok. Vatan'a götürsem ekran kartının temizliğini ve macunu yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Yapacaklarını sanmıyorum ayrıca oradak çalışanların kasiyerden farklarının olduğunu düşünmüyorum.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.981 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 6 Aralık 2022 #4 Albies17 dedi: Ekran kartını Hepsiburada'dan aldım ama bizim burada adam gibi bilgisayarcı yok. Vatan'a götürsem ekran kartının temizliğini ve macunu yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef, bu konuda çok katılaştılar. Yapmazlar. Ücretle dahi yapmazlar.
Albies17 dedi: Ekran kartını Hepsiburada'dan aldım ama bizim burada adam gibi bilgisayarcı yok. Vatan'a götürsem ekran kartının temizliğini ve macunu yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef, bu konuda çok katılaştılar. Yapmazlar. Ücretle dahi yapmazlar.