M Mesutaycicek Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #1 Merhaba, farklı sitelerden kasa dizdim ama takmayı ve kablolama sistemini bilmiyorum Vatan Bilgisayar ücret karşılığında toplar mı sizce?
Merhaba, farklı sitelerden kasa dizdim ama takmayı ve kablolama sistemini bilmiyorum Vatan Bilgisayar ücret karşılığında toplar mı sizce?
sansarero Centipat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 373 Çözümler 6 19 Ekim 2023 #2 Muhtemelen yapmazlar.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.871 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #3 Mesutaycicek dedi: Merhaba, farklı sitelerden kasa dizdim ama takmayı ve kablolama sistemini bilmiyorum Vatan Bilgisayar ücret karşılığında toplar mı sizce? Genişletmek için tıkla... kendinizde kurabilirsiniz fakat ben kuramam diyorsanız bir bilgisayarcıya gidebilirsiniz
Mesutaycicek dedi: Merhaba, farklı sitelerden kasa dizdim ama takmayı ve kablolama sistemini bilmiyorum Vatan Bilgisayar ücret karşılığında toplar mı sizce? Genişletmek için tıkla... kendinizde kurabilirsiniz fakat ben kuramam diyorsanız bir bilgisayarcıya gidebilirsiniz
Bedirhan21314 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 333 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #4 Toplamaz. Parça parça almaktansa hazır sistem almak daha mantıklı hem daha ucuz hem de onlar kablolama işini yapıyolar. İsterseniz ama rastgele bir bilgisayarcıda 100TL civarı kablolama işini yaptırabilirsiniz.
Toplamaz. Parça parça almaktansa hazır sistem almak daha mantıklı hem daha ucuz hem de onlar kablolama işini yapıyolar. İsterseniz ama rastgele bir bilgisayarcıda 100TL civarı kablolama işini yaptırabilirsiniz.