kaantekocak Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 164 10 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar Vatan'ın mağazasına gidip bu bilgisayarı toplatacağım. Burada yazandan fazla fiyat çıkar mı ve parçalar aynı olur mu?
Arkadaşlar Vatan'ın mağazasına gidip bu bilgisayarı toplatacağım. Burada yazandan fazla fiyat çıkar mı ve parçalar aynı olur mu?
2 277445 Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 579 Çözümler 2 10 Haziran 2020 #2 kaantekocak dedi: Arkadaşlar Vatan'ın mağazasına gidip bu bilgisayarı toplatacağım. Burada yazandan fazla fiyat çıkar mı ve parçalar aynı olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir Vatan'da KDV indirimi olmadı sürece alınmaz.
kaantekocak dedi: Arkadaşlar Vatan'ın mağazasına gidip bu bilgisayarı toplatacağım. Burada yazandan fazla fiyat çıkar mı ve parçalar aynı olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir Vatan'da KDV indirimi olmadı sürece alınmaz.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 10 Haziran 2020 #3 kaantekocak dedi: Arkadaşlar Vatan'ın mağazasına gidip bu bilgisayarı toplatacağım. Burada yazandan fazla fiyat çıkar mı ve parçalar aynı olur mu? Genişletmek için tıkla... Direkt bu hazır sistemi isterseniz ve ellerinde bu parçalar varsa aynı fiyata toplamaları gerek.
kaantekocak dedi: Arkadaşlar Vatan'ın mağazasına gidip bu bilgisayarı toplatacağım. Burada yazandan fazla fiyat çıkar mı ve parçalar aynı olur mu? Genişletmek için tıkla... Direkt bu hazır sistemi isterseniz ve ellerinde bu parçalar varsa aynı fiyata toplamaları gerek.
Zaquare Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2020 #4 Evet ben bilgisayarımı Vatan'dan aldım hiç bir problemi yok bilgisayarı götürdüğümde yardımcı oluyorlar.
Evet ben bilgisayarımı Vatan'dan aldım hiç bir problemi yok bilgisayarı götürdüğümde yardımcı oluyorlar.
kaantekocak Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 164 10 Haziran 2020 #5 Teşekkürler KDV indirimi ne zaman oluyor?
X xyngo Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 134 Makaleler 1 10 Haziran 2020 #6 Sistemi parçalarını kendiniz alırsanız 3693 TL gibi bir ücreti oluyor. Fakat ben hazır toplatmak istiyorum derseniz alınabilir. Büyük ihtimal aynı fiyat çıkar.
Sistemi parçalarını kendiniz alırsanız 3693 TL gibi bir ücreti oluyor. Fakat ben hazır toplatmak istiyorum derseniz alınabilir. Büyük ihtimal aynı fiyat çıkar.
5 5WalterBishop8 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2020 #7 Hocam ben alışveriş yapmış biri olarak söylüyorum. Bana kalırsa oradan alışveriş yapma ilgisizler ama karar senin. bu arada Superior Bronze [webtekno] | GTX 1650 Super 4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com bu sitemi özelleştirip alabilirsin
Hocam ben alışveriş yapmış biri olarak söylüyorum. Bana kalırsa oradan alışveriş yapma ilgisizler ama karar senin. bu arada Superior Bronze [webtekno] | GTX 1650 Super 4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com bu sitemi özelleştirip alabilirsin
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2020 #8 Güvenilir diyebiliriz.
kaantekocak Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 164 10 Haziran 2020 #9 Maalesef internetten sipariş veremeyeceğim mağazadan toplamaktan da anlamadığım için buna yöneldim Bu sistemi önerir misiniz?
Maalesef internetten sipariş veremeyeceğim mağazadan toplamaktan da anlamadığım için buna yöneldim Bu sistemi önerir misiniz?
Eren kaynar Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 10 Haziran 2020 #10 Güvenilirdir stokta kalmasa bile ürünün kodu ile aynı fiyata toplarlar.