Vatan Bilgisayar havale ile ödeme hakkında birkaç soru

stahli

Megapat
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Developer
Merhabalar, vatan bilgisayardan dün 2 parça ürün sipariş ettim, siparişin ardından gelen mailde toplam tutar kargo ile birlikte 324,07 TL yazıyor, havale yaparkende 324 TL nin hesaba geçtiği yazıyor sizce sorun çıkarmı ?
Dekontu dekont@vatanbilgisayar.com'a sipariş numarası ilemi göndermem gerekiyor ?
Birde sitedeki siparişlerim bölümü açılmıyor sayfa sürekli yükleniyormuş gibi gözüküyor.
Kusura bakmayın aslında vatan bilgisayarın müşteri hizmetlerini arayıp sormam gerekiyor ama şu anda bunu yapamıyorum o yüzden size sormak istedim.

Hayır ATM'den gönderildi para. 7 kuruş gibi bir küsürat için paranın eksik sayılması komik bir durum açıkçası, zaten 5 TL işlem ücreti alınıyor. Eğer sorun olursa bunun üzerine para yatırıp tekrar dekont gönderirsem onaylanırmı acaba ?

Önce müşteri hizmetleriyle konuşmanız lazım. ATM den gönderdim küsüratı gönderemedim diye belirtmeniz lazım. 7 kuruşu internet bankacılığı olmadan nasıl göndericeksiniz orasıda ayrı bir muallak.

Doğru söylüyorsunuz, akşama doğru vatan bilgisayarı arayıp durumu anlatıcam. 8,83 TL kargo ücreti yazıyor, 100 TL ve üzerinde kargo ücreti alınmıyor diye biliyordum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı