Sistemin test videosu var bu test videosunda ekran kartının OC modu var galıba o acılmıs ben bu 2 fanlı modelde bunu yapabilirmiym yapabilirsem OC modunu nasıl acarım?
Sistemin test videosu var bu test videosunda ekran kartının OC modu var galıba o acılmıs ben bu 2 fanlı modelde bunu yapabilirmiym yapabilirsem OC modunu nasıl acarım?
Oc editionlar zaten fabrika çıkışlı olarak mhzleri yükseltilmiş kartlardır. ASUS ekran kartı hiç kullanmadım ama muhtemelen gerekli yazılımını indirince ASUS resmi sitesinden istediğiniz şekilde ayarlamanıza olanak sağlayacaktır. Onun dışında evet 2 fanlı olan kartta da OC edition ibaresi mevcut.
9400F yerine 3600 daha iyi olurdu ama hadi onu geçtik diyelim. Kasa ve PSU'nun Rampage olması çok kötü. RAM'i sırf Intel işlemci diye 2666Mhz yapmaları saçma. SSD ve ekran kartı iyi diye biliyorum.
İnternetten almaktan çekinmiyorsanız bütçe belirtin yardımcı olalım.
INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER GAMING X-H310-A PRO-WD 500GB SSD-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUSXSOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GB NVME SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da