Dün AMD tabanlı sistem için konu açmıştım ama stokta olmadığı için buna döndüm. Hazır sistem almak istiyorum. Bu sistemle ilgili sormak istediğim, darboğaz olur mu? Kasa ve PSU için aklımda soru işaretleri var, ısınma veya sık sık kapanma sorunu olur mu acaba?
INTEL I5 9400F-ASUS GTX1660 SUPER EVO-PRIME H310M-K R2.0-CRUCIAL 480GB SSD-8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD işlemci alacaktım ancak stoklar eridiği için teknobiyotik, itopya, incehesap gibi sitelerin yoğunluktan şikayetleri son günlerde dolmuş. Siparişler de çok geç geliyormuş. O yüzden buradan almak istiyorum. 8GB belleği 3-4 ay sonra zaten çiftlemeyi düşünüyorum. Çoğunlukla CSGO, F1 falan oynayacağım. Kasa ve PSU'dan dolayı endişelerim var şu anlık.
Hocam dediğim gibi vatan garantisi ile alıyorsunuz çok kötü bir ürün değil alın kullanın ileride vatan bilgisayarda değiştirebilirsiniz.
Parçalar ayrı ayrı olsaydı bende almayın derdim ama siz vatan üzerinden garantili bir sistem alıyorsunuz içiniz rahat olsun birşey olursa dayanırsın kapılarına etiketi sökmeyin yeter.