Vatan Bilgisayar iade almadı

Ednan

Centipat
Daha fazla  
Bu konuyu çözüm arayışı vs için değil tamamen insanları bilgilendirmek amacı ile açıyorum. 27.10.2024 tarihinde aklımdaki Dell marka monitörü almak için Vatan Bilgisayar'a gittim. Çalışanla konuşup anlattıktan sonra bana ASUS marka bir monitörü ( ASUS VG27AQL3A ) çok sattığını haftaya bu fiyata bulunmayacağını vs diyerek önerdi. Monitör rafta yoktu ASUS marka başka bir monitörü gösterip dediği modelin bunun büyüğü olduğunu aynı kalitede olduğunu söyledi. Tabii güvenip aldıktan sonra çok pişman oldum monitör sarı sarı parlıyor ve panel çok kalitesiz. Biraz sağdan soldan baktığınızda dahi görüntü bozuluyor IPS olmasına rağmen. Tonla para verip aldığım ürün için Vatan Bilgisayar ne değişim ne iade yaptı hiçbir şekilde ilgilenmediler. Tüketici hakem heyeti'ne başvurdum başvuru 1 ay bekledi ne Vatan Bilgisayar'dan ne THH'den cevap aldım. THH sonuç bir dahaki yıla sarkabilir dedi dolayısıyla oldukça mağdur oldum. Bir daha asla bu mağazadan alışveriş yapmam ve kimseye de önermem. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Üç beş fazla verin internetten alın aynı mağduriyeti yaşamayın.

Dosya Ekleri

• 20241102_204601.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 3.473
  • Ekran görüntüsü 2024-11-26 224455.png
    21,1 KB · Görüntüleme: 357
  • Ekran görüntüsü 2024-11-26 225027.png
    29,6 KB · Görüntüleme: 1.364
Son düzenleme:
Bu konu aslında mağazaya gidildiğinde aklınızdaki üründen şaşmamanız gerektiğini gösteriyor. Mağaza görevlileri onlara satın dedikleri ürünü ballandıra ballandıra satmaya çalışırlar. Ondan dolayı ne alacağınızı bilerek almaya gidin ve alternatif hiçbir ürüne sapmayın. Ayrıca bende mağazadan alımlarda iade olmuyor diye biliyorum. Yine de umarım lehinize sonuçlanır.

iPhone 13 Pro Max ilk çıktığı zamanlarda Vatan'dan ön sipariş oluşturmuştum. Uzun bir bekleyiş ardından cihazın ellerine ulaştığını, mağazadan gelip alabileceğimi söylediler. Mağazaya ulaştığımda bana kutusu açılmış bir ürün verdiler. Bu ne diye sorduğumda saçma sapan şeyler gevelediler. Fakat acil telefon ihtiyacım olduğundan öyle almıştım cihazı. O zamandan bu yana mağazalarının önünden bile geçmem.

%100 emin olmadığınız veya tecrübe edemediğiniz ürünü mağazalardan almayın. Üründe kusur bile çıksa servise gönderirler. Amazon gibi yerlerden alın. Beğenmezseniz iade edersiniz.

Keşke itopyadan alsaydınız

Keşke almasaydın hocam.

Vatan şu aralar hiç güven vermiyor sürekli şikayetçi insanlar var vatana güven olmaz bu zamandan sonra

Vatan'ın internet sitesi üzerinden monitör almıştım ölü piksel çıkınca değişim için mağazaya gittiğimde ürünü inceleyip değişim için onay vermişlerdi. Oradaki görevli daha ucuz bir modelle de değiştirebileceğimi söylemişti. İade yerine değişim şeklinde yardımcı olabilirler belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…