Bu konuyu çözüm arayışı vs için değil tamamen insanları bilgilendirmek amacı ile açıyorum. Vatan Bilgisayar'dan 27.10.2024 tarihinde aklımdaki Dell marka monitörü almak için Vatan Bilgisayar'a gittim. Çalışanla konuşup anlattıktan sonra bana ASUS marka bir monitörü ( ASUS VG27AQL3A ) çok sattığını haftaya bu fiyata bulunmayacağını vs diyerek önerdi. Monitör rafta yoktu ASUS marka başka bir monitörü gösterip dediği modelin bunun büyüğü olduğunu aynı kalitede olduğunu söyledi. Tabii güvenip aldıktan sonra çok pişman oldum monitör sarı sarı parlıyor ve panel çok kalitesiz. Biraz sağdan soldan baktığınızda dahi görüntü bozuluyor IPS olmasına rağmen. Tonla para verip aldığım ürün için Vatan Bilgisayar ne değişim ne iade yaptı hiçbir şekilde ilgilenmediler. Tüketici hakem heyeti'ne başvurdum başvuru 1 ay bekledi ne Vatan Bilgisayar'dan ne THH'den cevap aldım. THH sonuç bir dahaki yıla sarkabilir dedi dolayısıyla oldukça mağdur oldum. Bir daha asla bu mağazadan alışveriş yapmam ve kimseye de önermem. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Üç beş fazla verin internetten alın aynı mağduriyeti yaşamayın.