Vatan Bilgisayar iade/değişim kararı çıkan işlemciye para iadesi yapmıyor

Yani tabi ki de haklısınız fakat genellikle müşteriler yeni ürün ister bu her yerde böyledir o yüzden öncelik ne olursa olsun yeni üründür. Sizin ısrarınız tabi ki de gerekliydi kısaca doğal olanı yapmışsınız. Fakat onların da yaptığı sizin için yanlış fakat genel olarak doğru bir şey. Yani şöyle düşünün örnek veriyorum indirimin son günü müşteri aldı parçayı ve bozuk çıktı stokta ürün de yok bu sefer ya muadilini verirler(üst model büyük ihtimalle) ya da daha yüksek ihtimal olan ücret iadesi. Stokta olmazsa ürün ücret iadesi yaparlarsa bu sefer de diyecek ki müşteri "Ben bu ürünü indirimli aldım arada 300-400TL oynuyor napıyorsunuz hayırdır". Ya da stokta yine de var fakat her zaman öncelik ücret iadesi diyelim. Yine aynı şey olacak uğraştıracaklar ve üstüne indirimli alındıysa daha pahalıya gelecek.

Son düzenleme:
Değişim/iade çıktıysa seçim hakkı müşterinindir. Firmanın değildir!

Maalesef her istediğimiz kanunlarda olduğu gibi gerçekleşmiyor. Trendyol'da çalışmış biri olarak söylüyorum kaç müşterimiz bu şikayetlerle aradı. Yeni ürün istiyorlar stokta yok fakat ücret iadesi oluyor. Ücret iadesi istiyorlar fakat firma tekrar gönderiyorlar yani bu neyi isteyip istediğimize göre şekillenmiyor genellikle ısrar sonucu işler halloluyor. Sizin söylediğiniz olması gereken, benim söylediğim ise gerçekte olan.

Hemfikiriz. Benim de demek istediğim ürün var diye firma ürün veremez bana. Para iadesini tercih etmek haktır. Ürün yoksa zaten yapacak bir şey yok.

neyi savunduğunuzu ne demek istediğiniz tam olarak kavrayamadım fakat metni tam okursanız ellerinde işlemci olduğu için işlemci vereceklermiş bana paramı iade edemiyormuş beyefendiler burda firma kendi menfaatini koruyor fakat iade/değişim tercih hakkı bana ait. servisin destek bilişimin burada büyük rolü var servis raporunuda yolladılar saolsunlar yine vatanbilgisayar veremiyoruz dese raporu yollayacaktım thhye alacaktım.
Kesinlikle katılıyorum.söke söke aldım.

Genel olarak tüm firma, mağazaların yaptığı şey bu onu demek istiyorum çünkü tüketicinin her zaman ilk tercihi ürün olmuştur ama şöyle bir durum var dediğiniz gibi para iadesi yapamıyoruz diye bir şey söyleyemezler tamamen kendi menfaatlerini düşünmüşler açıkça.

Hocam paranızı geri nasıl aldınız aynı durum bende de var şuan, birazdan bende vatan bilgisayara gidip para iademi isteyeceğim. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Bu arada kredi kartlı ile 6 taksit imkanı ile alışveriş yapmıştım.

servis iade/değişim şeklinde karar çıkarttıysa para iadesi istediğinizi belirtin abi yenisini saralım hemen kupon verelim vb derlerse kabul etmeyin.Ben servis ile her anı takip ediyordum.(tabi yine burada servisin insiyatifine kalıyor bu durum) direk servis raporuna para iadesi şeklinde rapor çıkartmışlardı o yüzden değişim vb teklif bile edemedi vatan bana.ödemeyi nasıl yaptıysanız aynı şekilde geri iade ediliyor 6 taksit ödemişsinz 6 taksit geri ödenecek diye biliyorum.

Aynı para iadesi kararı çıktı gittim vatana dedim ben para iadesi istiyorum ordaki bayan kupon veriririz dedi bende ne kuponu ben kupon falan istemiyorum para iadesi istiyorum dedim, tamam bakarız dedi bi adam geldi para iadesi istiyorum dedim tamam dedi servisin verdiği evrakları istedi tamam ben yarın raporunu yazar sizi ararım para iadesini yaparız dedi. Bakalım bugün gideceğim inşallah bi sorun olmaz hocam. Sağolun bu arada yanıtsız bırakmadığınız için.

Klasik vatan işte ben iade sonrasındada sorun yaşamıştım iade etmeyi unutmuştu adamlar nasıl bir iletişim kopukluğu var aralarında bilmiyorum Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…