Çözüldü Vatan Bilgisayar iade süreci

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mr_hidir

Hectopat
Merhabalar, ben Vatan Bilgisayar'ın mağazasından alışveriş yaptım ürün kusurlu çıktı, garantiye gitti değişim hakkı verdiler. Bir de kupon verdiler yani ya değiştirecektim aynısını alacaktım ya da o kuponu kullanıp farklı bir şey alacaktım ben yine aynısını aldım sonrasında 2.gelen kart da arzalı çıktı bu yüzden de yine iadeye yolladım ve bana yine kupon verecekler büyük ihtimalle ve ben o ürünün aynısını almak istemiyorum yurt dışına gitme imkanım var yurt dışından RTX 2070S alıp gelmek istiyorum fakat Vatan bana para iadesinin olmayacağını söyledi bana yine kupon verilecek büyük ihtimalle ben nasıl zarar etmeden o kuponu nakite çevirebilirim?

2 buçuk ay önce pc topladım. Ekran kartı sorunluydu. İade/değişim raporu geldi. Tekrar aynısından aldım yine sorunluydu. İade/değişim raporu geldi. Bana çek verecekler diye düşünürken direk kredi kartına iade ettiler.
Tüketici hakem heyetine başvurmanızı tavsiye ederim.

2 buçuk ay önce pc topladım. Ekran kartı sorunluydu. İade/değişim raporu geldi. Tekrar aynısından aldım yine sorunluydu. İade/değişim raporu geldi. Bana çek verecekler diye düşünürken direk kredi kartına iade ettiler.
Ne tesadüf benim de ekran kartında sorun var :)

Biraz şanş işi galiba.
En komik yorum 😀😀 aynı zamanda da tam olarak aynısı başımıza gelmiş tabiki en iyi cevap olarak sizi seçeceğim
Siz başvurdunuz mu hakem heyetine yoksa size direk iade mi ettiler

En komik yorum 😀😀 aynı zamanda da tam olarak aynısı başımıza gelmiş tabiki en iyi cevap olarak sizi seçeceğim

Siz başvurdunuz mu hakem heyetine yoksa size direk iade mi ettiler
Direk iade ettiler
Ben ekran kartımı alırken (rx580) rx5700 2100tl ydi şimdi 3000tl. Şuan da rx5700 almak istiyorum fakat daha o fiyata inmez.
Çok uygun fiyata rx5700 aldım ben. Benim yüzüm güldü umarım sizin yüzünüz de güler.

Dosya Ekleri

• TextOnPhoto_1581701316132.png
    TextOnPhoto_1581701316132.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Arkadaşlar bende Galaxy watch 46 mm kol saati almıştım iki kere servislik olunca iade raporu verdiler o rapor da kocaman para iadesi yazıyor fakat raporu teslim ettiğimde 2 kere anakart değişmiş bizim faturada seri no farklı görünüyor dediler benim bir de bunlara servis fişi vermem mi gerekiyor. Zaten rapor verilmiş resmi evrak sonuçta.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı