Vatan Bilgisayar İndirim

MrGranddy

Kilopat
Arkadaşlar 2000 dolarlık bir sistem topluyorum bi 10 sene önce olmuş olsa 3000 tl olacak sistem şu an 5800 tl dolar kuru yüzünden. Sanırsam seçimlerden sonra dolarda bir düşme olacakmış Vatan bu düşmeyi kendi sitesinin kurlarına yansıtır mı ve karne vesaire indirimi yapar mı ? Kısacası bana tam şu tarihler arasında al gibi bir şey söylerseniz süper olur veya şu olacaktır olduğu an al gibi.

Bende de aynı dert yardımcı olun arkadaşlar. Mutlaka aranızda vatan çalışanı vardır.

Karne indirimi OEM ürünlerine yansıcağını pek sanmıyom.

Doların düşmesi de kesin birşey değil seçim sonrası beklenmedik sonuçlar sert açıklamalar olaylar falan olursa 2.7'yi çok ararsınız. Alman bir finans tahmincisi 3.15 seviyelerine bile gelebileceğini söylemişti. İnşallah düşer ama seçim sonrası kesin düşecek diye bir beklentiniz olmasın.

Dolar bu saatten sonra uzun süre düşmez. Sistem oturduktan sonra düşer ise düşer. Ben uzun bir süre düşeceğini düşünmüyorum.

Secim sonuclari supriz oldu herkese, yakin zamanda dusmez.

Erken seçimin sonbaharda olacağını düşünürsek Eylül-Ekime kadar düşmez dolar aksine yükselir seçimden sonra Şubat ayına kadar FED faiz artımı yada azaltımı kararı verecek onun gazıyla pek hareket etmez bana göre 2016 Marta doğru bi nebze düşer dolar ama 2'nin altına inmez

Erken seçimin olacağı ne malum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…