Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar bir sorum var. Bu vatan bilgisayar'da ürünlerin üzerinde internete özel indirim diyor ya hani, ben gidip kendi yerinden alsam bu internetteki fiyatlar ile aynı mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2014
Arkadaşlar bir sorum var. Bu vatan bilgisayar'da ürünlerin üzerinde internete özel indirim diyor ya hani, ben gidip kendi yerinden alsam bu internetteki fiyatlar ile aynı mı ?
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2014 #2 Evet hocam evet aynı konuyu yüz defa açtınız!
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2014 #3 Physicist hayır pazar günü gidip sistemimi alacağımda orada öyle kalmayalım diye bir sorayım dedim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2014
Kuara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 1.180 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2014 #4 Hafta sonu indirimi mağazalarda geçerlidir. Eğer bir ürünün fiyatında sadece web'e özel yazıyorsa elden alamassınız o fiyata.
Hafta sonu indirimi mağazalarda geçerlidir. Eğer bir ürünün fiyatında sadece web'e özel yazıyorsa elden alamassınız o fiyata.