Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 6 Haziran 2014 #21 2-3 gün mü ? Ben olsam fark yapar 3 ay karne süresi boyunca indirim ''Money'' ' ler yağardı
S Slayer Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #22 Mustafa Karaoğlu dedi: Gerçekten var kardeşim. Şu an bu linkteki ürünler fırsat ürünü olarak geçiyor. İndirime Uğramış OEM Ürünleri | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Anladım çok mu ucuzlamış ürünler yoksa 5-10 tl mi ?
Mustafa Karaoğlu dedi: Gerçekten var kardeşim. Şu an bu linkteki ürünler fırsat ürünü olarak geçiyor. İndirime Uğramış OEM Ürünleri | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Anladım çok mu ucuzlamış ürünler yoksa 5-10 tl mi ?
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2014 #23 Bayağı bir indirim yapıldı. 2 veya 3 gün sonra indirim biter. Karne indirimi de en geç 2 haftaya başlar.
Bayağı bir indirim yapıldı. 2 veya 3 gün sonra indirim biter. Karne indirimi de en geç 2 haftaya başlar.
S Slayer Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #24 Mustafa Karaoğlu dedi: Bayağı bir indirim yapıldı. 2 veya 3 gün sonra indirim biter. Karne indirimi de en geç 2 haftaya başlar. Genişletmek için tıkla... Karne 1 hafta sonra bence haftaya perşembe veya cuma başlar karne indirimi.
Mustafa Karaoğlu dedi: Bayağı bir indirim yapıldı. 2 veya 3 gün sonra indirim biter. Karne indirimi de en geç 2 haftaya başlar. Genişletmek için tıkla... Karne 1 hafta sonra bence haftaya perşembe veya cuma başlar karne indirimi.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2014 #25 En geç ifadesinde ne anlıyorsun kardeşim? Bazen aksamalar olabiliyor diye öyle dedim.
R ReLaXıoN Hectopat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 176 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2014 #26 Bu ne ya her gün 5 TL-5 TL arttıryolar fiyatları.Ne anladım ben bu indirimden.
OguzOZKURT Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor 13 Haziran 2014 #27 Haftasonu ekstra indirim yaptık diye 3 gün önceki fiyata dönecekler. Az çakal değil bunlar.