Vatan Bilgisayar İnternetten alınan ürün nasıl iade edilir?

tanakasuna

Megapat
Vatan Bilgisayar İnternet sitesinden alışveriş yapıp ürünü iade eden birisi varsa yardımcı olabilir mi acaba?
Araştırdım fakat kafam karıştı sürecin nasıl ilerlediğiyle ilgili. Örneğin UPS'yi kapınıza çağırın yazıyor Vatan Bilgisayar internet sitesinde, fakat nasıl çağıracağım?
Kargo için UPS'yi çağırdım diyelim bu sefer de kargo ücretini kim ödemeli? Süreç nasıl işliyor kısaca bunun cevabını merak ediyorum. 14 günlük sürem dolmadan
Aldığım ürünü iade etmek istiyorum. Faturası elimde ve ürün kutusunda. Ürünü merak edenler için:

İade ve İptal Burayı okudunuz mu.? UPS Kargo sitesinden kurye çağır bölümündeki formu doldurun.
UPS :UPS Kurye Çağır
UPS Kurye Çağır Buradan kurye çağırın.
UPS gönderi kodumuz 1F176A’dır. Bu kod ile ücretsiz gönderebilirsiniz.
iadeiptal
Peki kargo ücretini kim ödeyecek?
Ödeme Türü kısmında üç seçenek mevcut: Gönderen Ödemeli, Alıcı Ödemeli, Üçüncü Firma
Hangisini seçmeliyim?
Birde ekran kartını aldığım zaman dış kolisini çöpe attım. Kurye çağırdım zaman kuryeye direk ekran kartının kutusunu verirsem ayrı bir kutuya koyacak mı ekran kartını? Kendi kendine açılabilir ve zarar görebilir diye düşünüyorum.

Kargo ücretini Vatan ödüyor, gönderi kodunu verdiğinizde karşı ödemeli olarak gönderiliyor. Ek bir kutuya koyarak kutuya ve ürüne zarar gelmeyecek şekilde paketleyin.
Üçüncü firma olarak seçebilirsiniz.

UPS Kargo kurye çağırma sitesinde "Gönderi Türü" kısmında dört seçenek mevcut. "Yurtiçi" seçeneğini mi "Ürün İade" seçeneğini mi seçmeliyim? Ayrıca ben bir firma değilim. "Alım Talebi Oluşturan" kısmında "Firma Adı" kısmını boş bıraksam sıkıntı olur mu? Not kısmına ne yazmalıyım?

Ürün iade seçebilirsiniz. Firma kısmını boş bırakabilirsiniz. Adınız, adresinizi ve telefonunuzu yazmanız yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…