liluwu Kilopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, selam öncelikle. 240mm sıvı soğutma aldım, kasama sığmazsa iade etmem gerekecek. İade konusunda sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Kasam: Dark N10 Pro. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2021
Arkadaşlar, selam öncelikle. 240mm sıvı soğutma aldım, kasama sığmazsa iade etmem gerekecek. İade konusunda sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Kasam: Dark N10 Pro.
AlbertEnisteniz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.282 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #2 İnternetten 14 gün iade seçeceği vardı sanırsam. Ama mağazada yoktu. Öyle yazmışlardı diğer üyelerimiz.
İnternetten 14 gün iade seçeceği vardı sanırsam. Ama mağazada yoktu. Öyle yazmışlardı diğer üyelerimiz.
liluwu Kilopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #3 AlbertEnisteniz dedi: İnternetten 14 gün iade seçeceği vardı sanırsam. Ama mağazada yoktu. Öyle yazmışlardı diğer üyelerimiz. Genişletmek için tıkla... Evet internetten sipariş verdim.
AlbertEnisteniz dedi: İnternetten 14 gün iade seçeceği vardı sanırsam. Ama mağazada yoktu. Öyle yazmışlardı diğer üyelerimiz. Genişletmek için tıkla... Evet internetten sipariş verdim.
AlbertEnisteniz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.282 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #4 İsterseniz bir telefon açın Vatan Bilgisayar'a 2 dakikada öğrenirsiniz kesin cevabı.
liluwu Kilopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #5 AlbertEnisteniz dedi: İsterseniz bir telefon açın Vatan Bilgisayar'a 2 dakikada öğrenirsiniz kesin cevabı. Genişletmek için tıkla... Ürünün satılabilirliği bozulmazsa iade alınıyormuş...
AlbertEnisteniz dedi: İsterseniz bir telefon açın Vatan Bilgisayar'a 2 dakikada öğrenirsiniz kesin cevabı. Genişletmek için tıkla... Ürünün satılabilirliği bozulmazsa iade alınıyormuş...