Vatan Bilgisayar iş görüşmesi ve mülakat

KaanErcc1

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba iş arıyordum Vatan Bilgisayar'a da başvurmuştum. Donanım konusunda bilgiliyimdir yarın görüşmem var görüşmede ne sorarlar veya çalışan var mı? Maaşları vs nasıldır bilgilendirir misiniz?

Not: 18 yaşındayım ve lise mezunuyum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hmm muhtemelen üniversite diploması isterler, maaş ise aldığın pozisyona göre değişebilir.

Ver bi PC hemen format atayım de, aktif ol. Mağazayı birlikte gezebilirmiyiz de kendine ve bilgine güveniyorsan ve sorular sor.

Son düzenleme:

Kötü sistemleri iyimiş gibi millete kakalamaya çalış al sana görevde yükselme şaka bi yana üniversite mezunluğu isterler büyük ihtimal.

O zaman gitmeye bile gerek yok yani dediğinize bakılırsa.

PC aracılığıyla İK ile görüştürtür, her şeyden evvel bir kağıt verir adını soyadını, cv'ni, mezun olduğun okulu, daha evvel çalıştığın yerleri sorar, yetkinliklerini v.s sorar.

İK ile görüştürtür adını söylersin, kendini tanıtırsın sonra sana İK der ki; "Bize ne katabilirsin?"
Sen de işte katabileceklerini söyle, ha tabi bol keseden sallama ama fazla susma, sesin net çıksın, kendine güvendiğini hissettir, karşı tarafa da o güveni ver.

Neyse sen İK'ya bunları anlatırsın o da "Biz sizi arayacağız." der, oradan ayrılırsın ha ararlar mı, orası soru işareti.

Sadece buraya başvurup bekleme, işe ihtiyacın varsa MediaMarkt ile de şansını deneyebilirsin.

Beni de çağırdılar aynı senin gibiyim ben de. Seni hangi mağaza için çağırdılar?

Beni de çağırdılar aynı senin gibiyim ben de. Seni hangi mağaza için çağırdılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…