uk2727 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar selam. Vatan Bilgisayar'a iş görüşmesi için gideceğim. Daha önce çalışmış veya çalışan arkadaşlar, mülakatta neler soruluyor, işe giriş adımında neler yapmalıyız?
Arkadaşlar selam. Vatan Bilgisayar'a iş görüşmesi için gideceğim. Daha önce çalışmış veya çalışan arkadaşlar, mülakatta neler soruluyor, işe giriş adımında neler yapmalıyız?
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #2 Hocam aslında teknolojik bilgiler sorulur diye tahmin ediyorum. Bende başvuru yapmıştım ama alınmadım Güzel bir cv hazırla.
Hocam aslında teknolojik bilgiler sorulur diye tahmin ediyorum. Bende başvuru yapmıştım ama alınmadım Güzel bir cv hazırla.
uk2727 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #3 Kağan K dedi: Hocam aslında teknolojik bilgiler sorulur diye tahmin ediyorum. Bende başvuru yapmıştım ama alınmadım Güzel bir cv hazırla. Genişletmek için tıkla... Siz skype üzerinden mülakata girmiş miydiniz
Kağan K dedi: Hocam aslında teknolojik bilgiler sorulur diye tahmin ediyorum. Bende başvuru yapmıştım ama alınmadım Güzel bir cv hazırla. Genişletmek için tıkla... Siz skype üzerinden mülakata girmiş miydiniz
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #4 uk2727 dedi: Siz skype üzerinden mülakata girmiş miydiniz Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Cv bıraktıktan sonra dönüş olmadı.
uk2727 dedi: Siz skype üzerinden mülakata girmiş miydiniz Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Cv bıraktıktan sonra dönüş olmadı.