Vatan Bilgisayar İş görüşmesi

BeK00

Megapat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Yarın Vatan Bilgisayarda iş görüşmem var. Daha önce mülakata giren, konuyla alakası olan ya da Vatan Bilgisayar da çalışanlar yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper en iyi markadır de kesin garanti işin. Birde montajı falan sen yap ama kablo düzenlemesine dikkat etmeyip bir iki kabloyu yanlış tak. %100 gözleme dayalı Vatan çalışanı tablosu bu. Eğer hepsi böyleyse kesin bir bildikleri var Neyse işin şakası bir yana hangi pozisyonda çalışmak için başvuru yaptın?

Arkadaş gereken her şeyi söylemiş bir de diyeceğin şey AMD ekran kartlarının 4 GB'lik modeli bile yok (gerçekten söylediler bunu) diyeceksin ek olarak neyse işin şakası bir yana bol şans dilerim mülakata daha önceden girdim fakat bu Vatan bilgisayarın mülakatında yardımcı olur mu bilememç

Kasa elamanı maalesef

Mülakatta neler sordular ? Neler tavsiye edersin ?

Görüşme Skype ile mi olacak ?

Kasa elamanı maalesef

Mülakatta neler sordular ? Neler tavsiye edersin ?

Görüşme Skype ile mi olacak ?
Bende iç mimarlık yönünden bir mülakat olmuştu yani senle alakası yok ayrıca sanmıyorum mülakatın İnternet üzerinden olacağını onun hakkında bilgilendirilmedin mi ?

Bende iç mimarlık yönünden bir mülakat olmuştu yani senle alakası yok ayrıca sanmıyorum mülakatın İnternet üzerinden olacağını onun hakkında bilgilendirilmedin mi ?
Aksaray Mağazasına gelmem söylendi. Büyük ihtimal Skype üzerinden konuşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…