Vatan Bilgisayar işlemciyi çıkartır mı?

Büyük ihtimalle yapacaklardır. Lakin bu çok zor bir işlem değil ve çıkarmak için sadece eliniz yeterli.

Merak etmeyin. Elektronik cihazlar, bileşenler tek dokunuşta bozulacak devri geçtiler tabii ki.
Bir nesil var ki, BIOS açmaya korkuyor...

Biz eskiden yamulan pinleri düzeltemye korkmazdık eller düzeltirdik, şimdi F11 ile BIOS'a girmeye korkuyoruz.

Çıkarabilirsiniz o en basiti bebek işi derler ya işte o cinsten. Yalnız farklı bir işlemci takacaksanız çok dikkatli olun, anakartın işlemci pinlerine zarar verirseniz farklı sıkıntılar baş gösterir, gereksiz para harcamış olursunuz.

Çok kolay bir işlem aslında. Ama yinede başkası yapsın istiyorsanız bir bilgisayarcıya götürebilirsniz. Vatan'da yapacaklarını düşünmüyor galiba sadece kendi ürünlerine bakıyorlar. Eğer işlmecinin çalınmasından v korkuyorsanız başında durup izleyebilirsiniz.
İşlemciyi çalmazlar genelde. Çünkü işlemciyi çalarsa bilgisayar açılmaz. Sistemde çift RAM varsa bir tanesini çalabilir ya da başka parçaları çalabilir. Benimkini çaldılar mesela.

Selam. İşlemcimi çıkartmaya korkuyorum ama belli bir para karşılığında çıkartır mı Vatan Bilgisayar?
Ben pc dizdim vatandan herşeyi hazırladılar eve geldim pc açılmıyor tekrar gittim pinleri eğmiş elemanlar bide kasa içini açtınızmı diyorlar garanti etiketi var Allah tan yani diyeceğim onlarda hata yapabiliyor bozmaktan korkma anca öyle öğrenirsin

Ben pc dizdim vatandan herşeyi hazırladılar eve geldim pc açılmıyor tekrar gittim pinleri eğmiş elemanlar bide kasa içini açtınızmı diyorlar garanti etiketi var Allah tan yani diyeceğim onlarda hata yapabiliyor bozmaktan korkma anca öyle öğrenirsin
En nefret ettiğim olay, hemen kullanıcıya at abi suçu. Ya etiket olmasaydı? Vatan diye güveniyorlar ama belli olmuyor bu işler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı