Vatan Bilgisayar işlemciyi çıkartır mı?

Biz eskiden yamulan pinleri düzeltemye korkmazdık eller düzeltirdik, şimdi F11 ile BIOS'a girmeye korkuyoruz.

Çıkarabilirsiniz o en basiti bebek işi derler ya işte o cinsten. Yalnız farklı bir işlemci takacaksanız çok dikkatli olun, anakartın işlemci pinlerine zarar verirseniz farklı sıkıntılar baş gösterir, gereksiz para harcamış olursunuz.

İşlemciyi çalmazlar genelde. Çünkü işlemciyi çalarsa bilgisayar açılmaz. Sistemde çift RAM varsa bir tanesini çalabilir ya da başka parçaları çalabilir. Benimkini çaldılar mesela.

Selam. İşlemcimi çıkartmaya korkuyorum ama belli bir para karşılığında çıkartır mı Vatan Bilgisayar?
Ben pc dizdim vatandan herşeyi hazırladılar eve geldim pc açılmıyor tekrar gittim pinleri eğmiş elemanlar bide kasa içini açtınızmı diyorlar garanti etiketi var Allah tan yani diyeceğim onlarda hata yapabiliyor bozmaktan korkma anca öyle öğrenirsin

En nefret ettiğim olay, hemen kullanıcıya at abi suçu. Ya etiket olmasaydı? Vatan diye güveniyorlar ama belli olmuyor bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…