Çıkarabilirsiniz o en basiti bebek işi derler ya işte o cinsten. Yalnız farklı bir işlemci takacaksanız çok dikkatli olun, anakartın işlemci pinlerine zarar verirseniz farklı sıkıntılar baş gösterir, gereksiz para harcamış olursunuz.
Çok kolay bir işlem aslında. Ama yinede başkası yapsın istiyorsanız bir bilgisayarcıya götürebilirsniz. Vatan'da yapacaklarını düşünmüyor galiba sadece kendi ürünlerine bakıyorlar. Eğer işlmecinin çalınmasından v korkuyorsanız başında durup izleyebilirsiniz.
İşlemciyi çalmazlar genelde. Çünkü işlemciyi çalarsa bilgisayar açılmaz. Sistemde çift RAM varsa bir tanesini çalabilir ya da başka parçaları çalabilir. Benimkini çaldılar mesela.
Ben pc dizdim vatandan herşeyi hazırladılar eve geldim pc açılmıyor tekrar gittim pinleri eğmiş elemanlar bide kasa içini açtınızmı diyorlar garanti etiketi var Allah tan yani diyeceğim onlarda hata yapabiliyor bozmaktan korkma anca öyle öğrenirsin
Ben pc dizdim vatandan herşeyi hazırladılar eve geldim pc açılmıyor tekrar gittim pinleri eğmiş elemanlar bide kasa içini açtınızmı diyorlar garanti etiketi var Allah tan yani diyeceğim onlarda hata yapabiliyor bozmaktan korkma anca öyle öğrenirsin