Vatan Bilgisayar işletim sistemi kuruyor mu?

BerkayZ

Decapat
Vatan Bilgisayar'dan 3500 TL'ye PC toplattırdım. Fakat işletim sistemini onlar kuruyor mu yoksa harici satın almak mı gerek? Ya da USB ile atma yolları var mı? 800 TL vermek istemiyorum yoksa notebook alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satın almadığınız sürece kurmazlar. Kendiniz kurarsınız. 800 TL de vermeye gerek yok. 15-20 liraya dahi OEM lisanslar bulunabiliyor.

Ben 2018 Şubat'ta vatandan topladım bilgisayarımı, bana 30 günlük deneme sürümü kurabiliriz demişlerdi. Ama sınırsız orijinal windows kurmazlar.

Ben Vatan Bilgisayar'dan toplamıştım bilgisayarımı. Maalesef kurmuyorlar. Ancak oradan işletim sistemini satın alırsanız kuruyorlar. Tabi oradan almak da mantıksız.

İşletim sistemini bukadar dert etme. İşletim sistemi yok diye de toplama pcden vazgeçme. 800 TL de bir işletim sistemi için çok fazla OEM lisans satın alır, kullanırsın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı