Vatan Bilgisayar İyi PC Toplar mı?

Lyrich

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2014
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben vatan bilgisayar'a pc toplatmak istiyorum. Sizce sorunsuz bi şekilde kurulum yapabilirler mi ? Kendim kurmaya çalışabilirim fakat bios ayarlarından hiç anlayamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'la falan ilgilenmiyorlar diye biliyorum. Parçaları birleştirip veriyorlar işletim sistemini onlardan alıyorsanız onu da kuruyorlar. Standart bir kullanıcıysanız(O.C.'a merakınız yoksa) anakartın default ayarları size yetecektir.
 
İşletim sistemini kurabilirim o sorun değil. Sizce ssd almalı mıyım ve hangi marka model önerirsiniz? (Fazla tuzlu olmasın :D )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan da alırız, bilgisayar uçak gibi olur :D


İşlemci: FX 6300
Anakart: ASUS M5A97 R2.0
RAM: 8GB (2x4GB) HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 XMP
Ekran kartı: GTX 770, R9 285 veya R9 280X
Kasa: Cooler Master RC-K350
Güç kaynağı: Kasaya dahil 600W
Sabit disk: Seagate Barracuda 1 TB veya 2 TB
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan bilgisayara sistem toplatacağım diyelim onlarla nasıl iletişime geçeceğim vatan bilgisayarın mağazasına gitmek zorunda mıyım ?
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı