Vatan Bilgisayar İyi PC Toplar mı?

Kasa içindeki düzenlemeyi iyi yapamıyorlar ya da yapmıyorlar. Kablo düzenlemesi sıfır. Bende kasanın önündeki girişleri, fan ışıklarının ve fanların kontrolünü, güç dümesini takmamışlardı. Bi' bastım açılmadı yüreğime iniyordu vallaha. Sonra kendim taktım hepsini.

Ben kendimde yaparım ama işlemci soğutucusunun termal macununu sürmek biraz tedirgin ediyor o yüzden işi uzman birini bırakayım diyorum.

Küçük bir kardeşimizsin sana benden ufak bir tavsiye kendin toplayabilirsin. :) Recep bey ve Ali bey çok sayıda bilgisayar toplama rehberi hazırladılar. Onları izleyerek yapabilirsin inanıyorum sana. Hem öğrenmiş olursun hem bu konuda özgüven kazanırsın. Ben yapabilirim, ben yapıyorum, ben başarıyorum diyebilirsin. :) Takıldığın yerleri sorarsın burada sana yardımcı olabilecek çok sayıda iyi insan var. Haydi sıva kollarına koyul işe. :)

Semih abi Recep abinin videolarının çoğunu izledim anakart birleşimlerini hepsini çözdüm RAM'i ekran kartını falan takabilirim de kafamı en çok yoran şey şu kablo olayları ne biliyim çok zor gibi geliyo bana bugün merak ettim açtım bilgisayarı rami çıkardım taktım filan ama kablolara hiç ellemedim ne bileyim korkuyorum gibi bişey insan çok aşina olmadığı için korkuyor :D Cidden kablo olayını da çözsem her şey tamam :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı