Vatan Bilgisayar Kaby Lake için BIOS Güncellemesi Yapar mı?

fuzix07

Megapat
Merhaba arkadaşlar ben incehesap.com üzerinden Intel Pentium G4560 işlemci satın aldım. Yanına da MSI H110M PRO-VD anakartını almayı planlıyordum ancak öğrendiğim kadarıyla H110M Pro Kaby Lake işlemci ile çalışabilmesi için BIOS güncellemesi gerekiyormuş. Vatan Bilgisayar üzerinden anakartı satın alsam ve işlemci ile birlikte kurulumunu yaptırsam orada BIOS güncellemesi hakkında yardımcı olurlar mı acaba benim herhangi bir şekilde SkyLake işlemci bulma şansım yok :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de oradan sistemi toplayacaktım fakat ellerinde güncelleme yapabilecekleri işlemci olmadığı için işlemi yapamayacaklarını söylediler . Şansını bir dene .

Ben de oradan sistemi toplayacaktım fakat ellerinde güncelleme yapabilecekleri işlemci olmadığı için işlemi yapamayacaklarını söylediler . Şansını bir dene .

Anakartınız Asrock marka sanırım bu marka anakartı bios güncellemeli geliyormuş doğru mu acaba internet üzerinden güvenilir sipariş edebileceğim bir yer var mı

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız Asrock marka sanırım bu marka anakartı bios güncellemeli geliyormuş doğru mu acaba internet üzerinden güvenilir sipariş edebileceğim bir yer var mı acaba
evet R3 serisi fabrika çıkışlı güncellemeli geliyor ben aldım taktım sorunsuz tanıdı sıkıntı çıkmadı.ben teknobiyotik'den aldım anakartın sevdiğim yönü ultrafast boot ayarlaması 3-5 sn de masaüstüne geliyor pc çok hızlı boot ediyor.Memnun kalmadığım yönü ekran kartı slotu çok dışta takarken biraz sıkıntı çektim belirtmek isterim kart micro atx el kadar birşey onun dışında sıkıntısız saat gibi işliyor.

evet R3 serisi fabrika çıkışlı güncellemeli geliyor ben aldım taktım sorunsuz tanıdı sıkıntı çıkmadı.ben teknobiyotik'den aldım anakartın sevdiğim yönü ultrafast boot ayarlaması 3-5 sn de masaüstüne geliyor pc çok hızlı boot ediyor.Memnun kalmadığım yönü ekran kartı slotu çok dışta takarken biraz sıkıntı çektim belirtmek isterim kart micro atx el kadar birşey onun dışında sıkıntısız saat gibi işliyor.

Sistemimiz aynı gibi ben de RX 460 4GB modelini kullanıyorum. Kendi kullandığım anakartta ekran kartını takarken ön panel kabloları sıkıntı çıkarmıştı :) Şansımı Vatanbilgisayar da bir denicem olmazsa Sinerji diye bir bilgisayar firması var onlara mail attım muhtemelen bios güncellemesi konusunda yardımcı olurlar olmadı Asrock son çarem :)

Sistemimiz aynı gibi ben de RX 460 4GB modelini kullanıyorum. Kendi kullandığım anakartta ekran kartını takarken ön panel kabloları sıkıntı çıkarmıştı :) Şansımı Vatanbilgisayar da bir denicem olmazsa Sinerji diye bir bilgisayar firması var onlara mail attım muhtemelen bios güncellemesi konusunda yardımcı olurlar olmadı Asrock son çarem :)
Sinerji yardımcı olacaktır diye düşünüyorum karar senin dostum ben hiç uğraşmamak için teknobiyotikte 3 lü paket vardı anakart+işlemci+ram 710 TL onu almıştım şimdiden hayırlı olsun ben şu an sistemimden çok memnunum

Sinerji yardımcı olacaktır diye düşünüyorum karar senin dostum ben hiç uğraşmamak için teknobiyotikte 3 lü paket vardı anakart+işlemci+ram 710 TL onu almıştım şimdiden hayırlı olsun ben şu an sistemimden çok memnunum

Sinerji 45 TL değerin de Montaj Paketini alırsam yapabileceklerini söyledi :)

Asrock H110M-DVS R3 2133MHz 1151p mATX

Asrock H110M DVS R3 modellerinin hepsi BIOS güncellemesi ile mi geliyor ? Sizin aldığınız site de özellikle yazmışlar 7.nesil için kullanıma hazır diye.

Sinerji 45 TL değerin de Montaj Paketini alırsam yapabileceklerini söyledi :)

Asrock H110M-DVS R3 2133MHz 1151p mATX

Asrock H110M DVS R3 modellerinin hepsi BIOS güncellemesi ile mi geliyor ? Sizin aldığınız site de özellikle yazmışlar 7.nesil için kullanıma hazır diye.
45 TL fazla vermek yerine B250M çipseti tercih etmeni öneririm.Teknobiyotik Asrock markasının Türkiye distribütörü sitede anakartları incelersen farkına varırsın . evet hepsi Bios güncellemeli geliyor çünkü kart fabrika çıkışlı güncel olarak geliyor mağazalara.Tak çalıştır.Asrock markasına karşı çekincen olabilir ancak satış sayısına bir göz atarsan Asrock 2 ye katlıyor MSI'ı . Bizim ülkede fazla tercih edilen bir marka değil ancak testlerin çoğu Asrock anakartları ile yapılıyor.Benim bu markayı 2.kez kullanışım hiçbir sıkıntısını görmedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı