Vatan Bilgisayar kargo süresi

Makaleler
21
Arkadaşlar bugün saat 15.00 civarı Vatan'dan termal macun sipariş ettim, ancak kargo' nun ne zaman geleceği hakkında hiçbir fikrim yok, ilk defa internet üzerinden parça sipariş ediyorum. Daha önce macun sipariş edenler ellerine ne kadar sürede geldi ? Ayrıca sipariş durumunda bu yazı yazıyor ; Siparişiniz Internet mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor. Cevaplarınızı bekliyorum, acil olduğundan dolayı bu soruyu sorma gereği duydum.

Bu gece kargoya verilir ozaman.

İki dakka alıp geleydin kargo parası vermezdin. Gerçi kargo yola giderdi ama beklemezdin.

Hazır ise yakın zamanda kargoya verilir, verildikten 1 gün sonra elinde olur.

ne kadar sürede elinde oldu bilgi verirmisin? Ben de alışveriş yapıcam da.

@FalconPolat hocam bende alışveriş yapıcamda ürün geldiginde parayı kapıdamı ödüyoruz yoksa bankadan çekiyolarmı bilgileri girdikten sonra ?

@FalconPolat hocam bende alışveriş yapıcamda ürün geldiginde parayı kapıdamı ödüyoruz yoksa bankadan çekiyolarmı bilgileri girdikten sonra ?

Kapıda ödeme durumu yok, kartınızdan çekiyorlar kargo parasını da. Tabi belli bir fiyata sahip ürünlerde kargo parası ücretsizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…