Vatan Bilgisayar kasa temizliği ve termal macun değişimi yapıyor mu?

Karhan43

Decapat
Daha fazla  
Eskiden Vatan Bilgisayar belli bir ücret karşılığında kasa temizliği yapıp termal macun değiştiriyordu. Bu uygulaması hala devam ediyor mu? Ve temizlenecek kasanın Vatan'dan toplanmış olması önemli mi? Bu uygulamayı yapan bildiğiniz başka kurumsal firma var mıdır? Kendin yap para verme tarzı önerilere kapalıyım parası neyse vereceğim uğraşmak istemiyorum kasayla. Teşekkürler şimdiden.

Varsa güzel bir şey.

Eskiden Vatan Bilgisayar belli bir ücret karşılığında kasa temizliği yapıp termal macun değiştiriyordu. Bu uygulaması hala devam ediyor mu? Ve temizlenecek kasanın Vatan'dan toplanmış olması önemli mi? Bu uygulamayı yapan bildiğiniz başka kurumsal firma var mıdır? Kendin yap para verme tarzı önerilere kapalıyım parası neyse vereceğim uğraşmak istemiyorum kasayla. Teşekkürler şimdiden.

Ben vatandan FreeDOS olarak toplamıştım 3 yıl önce. Sorduğumda Windows paket kurulumu satın alırsanız. Termal macun değişimi ve temizlik o zaman yapıyoruz denilmişti hala öyle mi bilmiyorum.

İş tanımlarında böyle bir hizmet olduğunu sanmıyorum. Çalışan insiyatif alarak yapar belki.

Evet yapıyor ve vatan gayet iyi bir yer biraz daha pahalı olabilir ama hakkını veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı