Berk B. Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #1 Vatan bilgisayardan bir sistem toplasam orada kasayı kendileri toplar mı? Toplarsa işletim sistemi falan yükleme yaparlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2014
Vatan bilgisayardan bir sistem toplasam orada kasayı kendileri toplar mı? Toplarsa işletim sistemi falan yükleme yaparlar mı?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.353 Makaleler 32 Çözümler 3 26 Aralık 2014 #2 Sistemi toplarlar. İşletim sistemini satın aldığınız zaman onu da yüklerler.
PTP0160 Kilopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2014 #3 İşletim sistemini oradan alirsaniz yuklerler ve evet kasayi toplarlar. Ama recep abinin rehberlerine vs. Bakarak kendinizde tecrube edinmiş olursunuz ama hiç bilginiz yoksa riske atmayada gerek yok.
İşletim sistemini oradan alirsaniz yuklerler ve evet kasayi toplarlar. Ama recep abinin rehberlerine vs. Bakarak kendinizde tecrube edinmiş olursunuz ama hiç bilginiz yoksa riske atmayada gerek yok.