Vatan Bilgisayar KDV indirimleri ne zaman olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu da klasik oydaş sözü heralde. Bir laf vardır 'Etme cahil ile sohbet küstürürsün, yapma cam kırığıyla taharet kestirirsin.' Haydi yoluna.

Okumayan ama kulaktan dolma sözler ile "Yerli yok ki yavv" diyerekten inleyen bir muhalefete evet verilen bir cevap.
"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir."
 
Okumayan ama kulaktan dolma sözler ile "Yerli yok ki yavv" diyerekten inleyen bir muhalefete evet verilen bir cevap.
"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir."
Dostum bize yerli bir işlemci ve ekran kartı söyler misin? Bundan sonra onu öneririz. Yerli bir bilgisayar bileşeni söyleyebilir misin? Her şey olur. SSD, anakart, HDD vb. Çin'de üretip üstüne Dark marka bastığımız kasalar hariç. Yerli milli bizim ürettiğimiz olacak.
 
Dostum bize yerli bir işlemci ve ekran kartı söyler misin? Bundan sonra onu öneririz. Yerli bir bilgisayar bileşeni söyleyebilir misin? Her şey olur. SSD, anakart, HDD vb.

Yerli bilgisayar bileşeni var demedim. Lakin bugün beğenmesekte Vestel dünya çapında satan bir marka telefonlar için keza. Beğenmesekte savunmada tamamen yerli olmasada tamamına yakını yerli olan araçlar var. İstediğiniz bu parçalar hemen bir anda olacak şeyler değil ki. Ülke sürekli bir darbe, bir ekonomik kriz, bir ayaklanma görüyor nasıl yapılsın. Yapılanlarda bu süreç içinde bu kadar yapılabildi.
 
Demek ki bunları ithal ediyoruz. Samanı da ithal ediyoruz Bulgaristan'dan belki bilmiyorsun, araştır. İnsanlar bunları söyleyince niye celallanıyorsun o zaman? Samanı ithal ettiğimiz yalan mı? Hadi bu bilgisayar parçaları yüksek katma değerli ürünler peki ya saman? Bizim gibi bir tarım ülkesi saman ithal ediyorsa tarım politikan yanlıştır. 16 yıllık bir iktidarin başarısızlığıdır. Bunu darba, ayaklanma, kriz diyerek geçiştiremezsin. Bazen durup düşün, eleştir. Korkma eleştirmekten. Böyle faydalı olursun. Tek düşünceye bağnaz gibi bağlanırsan ve devamlı översen o iktidar hiç bir zaman yanlışlarını göremez.
 

İthal olduğunu biliyorum. Yok celallenmiyorum. Bu tip insanlar hiçbirşeyden memnun değiller, önlerinde dünyaları da serseniz neden buraya serdiniz diyecek tipler, tek sitemim buna. Yoksa ben neden eleştirmeyeyim. Keza ben iktidarı savunmuyorum ben memleketimi savunuyorum.
Dipnot: Profil fotoğrafımda görünen üç hilal bir partiyi simgelemiyor. Osmanlının üç kıtaya erişmesini simgelemektedir. Yani buradan bu eleman ülkücü, tayyipci falan gibi ithamlarda bulunulmasın.

Ayrıyetten düzgün açıklamanız için teşekkür ediyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…