Vatan Bilgisayar kutusu açılmış ekran kartı

Geçmiş olsun. Benzeri benim de başıma gelmişti. Aldığım RAM'in kutusu açıktı. Ama herhangi bir sorun yaşamadığımdan ve RAM sağlam olduğundan vakit kaybetmek istemedim. Konu vatan ise her türlü yolu deneyip o ürünü geri almazlar. Hukuki yola başvurun çok istiyorsanız.

@painkiller Dostum olmaz öyle şey. Ben sıfır fiyatı verdiysem ürüne, fabrikadan çıktığı gibi kutusu açılmamış şekilde elimde olacak ürün.
Peki 14 gün içerisinde iade edilen ürünler ne olacak bit pazarında mı satacaklar.

Param yoktu biriktirdim. 10-15 gün araştırdım. Sonra cuma indirimi gelir ucuza daha iyisini alırım diye 10 gün daha bekledim. Ekran çizikli çizikli 1 ay geçirdim. Yazıklar olsun ki kutusu açılmış ürünü yollamışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Onur Altuğ Sever Umrumda mı? Benim satıcı ile yaptığım anlaşma bedeli karşılığında sıfır, kutusu açılmamış ürün vermeleri. Bu kadar.

@Calipso sakin ol şampiyon Bu artık sana ders olsun burayla alış-veriş yaparken. Ben de aynen böyleydim hatta direkt mağazanın içinde böyleydim Müslümanlık falan o kısımları boş ver. Sonuçta insan bunlar her şey beklenebilir. Anlayabiliyorum seni

@Onur Altuğ Sever Umrumda mı? Benim satıcı ile yaptığım anlaşma bedeli karşılığında sıfır, kutusu açılmamış ürün vermeleri. Bu kadar.
O zaman lafa geldi mi 14 gün hakkın var iade edin demeyeceksin. Ne demek umrumda mı, o ürünleri birileri iade ediyor diye çöpe atacak değiller.

O bayağı iyiymiş yalnız modlanmış kartı sıfır fiyatı veren alıcıya satmak filan ben tuttum bu işi

o ürünleri birileri iade ediyor diye çöpe atacak değiller.
Bence onlar da üretici firmaya iade etmeliler. Yani bir nevi tekrar üretimden geri gelmeli. Sıfırdan kontrol edilip paketlenmiş halde. Çünkü en azından ülkemizdeki kullanıcıların çoğunun nasıl kullandığını hepimiz iyi biliyoruz bence. Hem güven de sağlanmış olur bu şekilde. Ayrıca bu olayı Vatan Bilgisayar dışında yapan birine pek denk gelmedim ne yalan söyleyeyim

Sonuç olarak yine elinize paketi açılmış, denenmiş bir ürün geçecek. Tekrar paketlenmesi o ürünü sıfır yapmacak. Bu kadar katı bana açılmamış paket, kullanılmamış ürün yollayacaksın diyen birinin diğer yandan her konuya 14 gün hakkın var iade et demesi "biraz" tutarsız oluyor. Parmak izi görüp, yine kullanılmış ürünü paketlemişler de diyebilir neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…