Vatan Bilgisayar laptopa RAM takar mı?

brabrevaloyn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus x515ea
----------
15,6inç 90HZ IPS Panel
İntel 1135g7 + intel xe graphics
8GB RAM + 512-GB nVME SSD
Yeni bir laptop aldım iyi performansı fakat 8 GB RAM'i vardı. Bende 8 GB RAM daha alacağım kendim mi yapmalıyım yoksa vatan vb. yerler yapar mı?

Kendiniz yapın. Basit bir işlem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Atarilere kart takardık eskiden her oyunun farklı kartı olurdu. Ondan farkı yok çok basit bir işlem garantiyi bozmazsa siz takın. Kasa nasıl açılıyor önceden videosunu izleyin açın takın kapatın.

RAM takmak garantiyi bozuyorsa vatan da taksa garantiyi bozar. Bozmuyorsa oradaki bilgisizler takacağına siz takın sizin malınız daha dikkatli davranırsınız.

Garanti bandının yırtılması garantiyi bozmayacaksa tabii kendin yapabilirsin ama garantiyi bozuyorsa teknik servisi ile iletişime geçmen gerekiyor internette laptopunun markasının yetkili teknik servisini araştırıp bir telefon açabilirsin.

Bende Vatandan almıştım ve orada 16 GB'a yükselttim garanti de bozulmadı devam ediyor.

Atarilere kart takardık eskiden her oyunun farklı kartı olurdu. Ondan farkı yok çok basit bir işlem garantiyi bozmazsa siz takın. Kasa nasıl açılıyor önceden videosunu izleyin açın takın kapatın.
tamam

Bende Vatandan almıştım ve orada 16 GB'a yükselttim garanti de bozulmadı devam ediyor.
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…