Vatan Bilgisayar çalışanlarının önerisi ile bir bilgisayar toplarım, fakat bilgisayar aldım alalı bazen açılıyor bazen açılmıyor. Doğru düzgün hiç kullanamadım. 5 kere garantiye gitti hiçbirinde çözüm bulmadılar. Gözlerinin önünde açılmadı, fakat bana bir sorun yok dediler. Neden yardımcı olmuyorsunuz dedim, bana Tüketici Hakları'nın yerini tarif ettiler. Tüketici Hakları'nda 2 ay bekledim ve toplama olduğu için reddedildi diye yazı gelmiş benim sorunum o kadar para veripte kullanamamak. İnanın
Vatan Bilgisayar'ın müşteri hizmetleri o kadar kötü o kadar ilgisiz ki. Aylarca benimle oyun oynadılar. Böyle olacağını bilseydim ikinci el bir bilgisayar alırdım.
Vatan Bilgisayar'a girdiğime bir şey aldığıma bin pişmanım! Ben güvendim onlara 3.700 TL çöpe gitti bütün staj param ve o kadar borca girerek almıştım ama karşılığında koca bir çöp verdiler! Hakkımı helal etmiyorum. En son çare bu durumumu size arz ediyorum başkada bir şey demiyorum. Hak yiyen bu dünyada kazanabilir belki ama öteki dünyada asla!