Vatan Bilgisayar memnuniyetsizliği

Mahalle arasındaki bilgisayarcılar daha iyi topluyor. En azından bir sıkıntı olunca adamın önüne pc' yi atabiliyorsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vatanda'da atabiliyorsun merak etme

Oha Bu iyiydi amaDDDD

Sorun varsa çözümde vardır kardeşim. Sen bize anlatmışsın derdini eyvallah ama şuan elimizden bir şey gelmez. Sen bize tam olarak sorunun ne olduğunu anlat bizde çözümü bulmaya çalışalım. Bak kaç kişiyiz burada illa ki birisi sorunun ne olduğunu bulur.

Vatan Bilgisayar kaçakçılıktan galiba bir ton ceza ödemişti. Vatan'ın teknoloji mağazaları içinde Tanrı olarak görülmesine bir anlam veremiyorum. "Vatansa iyidir, doğrudur."

Arkadaşlar Vatan bilgisayar konusunda artık yapacak bir şey yok, olan olmuş alan alınmış. Birçok kişi müşteri memnuniyeti ile ilgili bilgi sahibi, olmayanda dinlemediği için birinci elden er yada geç deneyimleyecek zaten. Sonuç olarak burada artık yorumlar çözüm odaklı gelsin ki sorun çözülsün.
Arkadaşın donanımları Youtube videosundan gözlemleyebildiğim kadarı ile
MSI B350M PRO VDH anakart
Ryzen 2200G
MSI GTX 1050
Zalman 500W PSU
2X4 mü 1x8 mi bilmediğim 8 GB bellekten oluşuyor.
Youtube kanalında derdini anlatmaya çalıştığı 2 videosunu aşağıda paylaşıyorum. Orada tesadüfen gördüm yeni tarihli olması dolayısı ile burada yardım bulacağına inanarak davet ettim. Şimdi, teknik servisin ne derece kaliteli iş yaptığından emin olmadığım için bir kaç tavsiyede bulundum fakat youtube aracılığı ile zor oluyor. Buradan umuyorum çözüme ulaşacaktır.
VATAN BİLGİSAYAR REZALETİ, 4.000 TL ÇÖP OLDU DİKKAT !!!
VATAN BİLGİSAYAR REZALETİ, 4.000 TL ÇÖP OLDU DİKKAT! #2

Ben vatan'da hiç sorun yaşamadım bu güne kadar, belki de alışveriş yaptığım mağazanın yöneticisi arkadaşım olduğu içindir. PC aldığımda toplamakla uğraşmıyorum birini eve gönderip toplatıyor, iadeler sorunsuz oldu hep, hiç itirazsız değiştiriyorlar. Geçen sene ofis için PC topladığımda 200 TL lik hoparlörü bu da sizde olsun dedim diye hediye etmişti.
Bu arada vatan'nın teknik servis hizmeti yok ki, aldığınız markanın servisine gönderin. Satıştan sonra sadece 14 gün içinde iade hakkınız var sonra mağaza ile ilişkiniz bitiyor, en fazla teknik servise göndermek için yardımcı olurlar ya da rica ederseniz arıza tespiti yaparlar (tamamen çalışanlara bağlı)

Son düzenleme:
"Arkadaşım olduğu içindir PC aldığımda toplamakla uğraşmıyorum birini eve gönderip toplatıyor, iadeler sorunsuz oldu hep, hiç itirazsız değiştiriyorlar "

Siz üstünüze alınmayın. Genelleme yapıyorum. Sizin ya da x kişisi iade ettiği ürünü sıfır diye satıyorlar. Bu iade ürünlerde bazen bozuk çıkabiliyor. Bu durumda sıfır diye iade ürün almış 2. kullanıcı müdür arkadaşı olmadığı için iade edemiyor ya da teknik servise gittiğinde kullanıcı hatası çıkabiliyor.

Benimde kurumsal firmalarda çalışan arkadaşlarım var. Bende 2 kurumsal firmada çalıştım. Evde geçen muhabbetleri benim gibi sizde çok iyi biliyorsunuz.

Çok kereler söyledim ve hala söylüyorum. "Vatan Bilgisayar pişmanlıktır." Çok geçmiş olsun. Kullanılmış ürünleri sıfır diye satan bir firmadan çok da bir şey beklememek lazım zaten.
Eğer Vatan'da kullanılmış ürün satıyorsa piyasada güvenilir tek bir firma yoktur zaten. Pahalı-ucuz mevzusuna girmiyorum, yorumum sadece kullanılmış ürüne ithafen.

Önünde birçok seçenek varken Vatan bilgisayardan toplamasaydın keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…