Vatan Bilgisayar montaj yapar mı?

Kasanın düğme bağlantılarını yanlış yapmış olabilirsiniz. Birkaç görsel paylaşsanız yardımcı olabilirim belki.
Geri söktüm kutuladım hepsini hocam. Çokta hevesliydim video izleyerek yapıcam diye ama gerçekten benlik iş değilmiş.

Babamın tanıdığı bilgisayarcı varmış hep çalıştığı yerdeki bilgisayarları tamir ediyomuş. Acaba yeni sistemlerden toplamadan anlar mı ki. Kablolama düzeni falan parasını veririm tabii ki ama iş güzel olur mu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Geri söktüm kutuladım hepsini hocam. Çokta hevesliydim video izleyerek yapıcam diye ama gerçekten benlik iş değilmiş.

Babamın tanıdığı bilgisayarcı varmış hep çalıştığı yerdeki bilgisayarları tamir ediyomuş. Acaba yeni sistemlerden toplamadan anlar mı ki. Kablolama düzeni falan parasını veririm tabii ki ama iş güzel olur mu bilmiyorum.
Ben olsam hayatta güvenmezdim. Bilgisayarcıların ekserisi ezbere iş yapar. Yeni şeylerden anlamazlar. Çoğu parçayı bilmezler zaten. Daha önce işlemci güç kablosu için uzatma kablosu ararken sadece bir tane laptop tamircisinde bulmuştum. Dediğimi birkaç kez ardarda anlattıktan sonra anlamıştı.

Ben olsam hayatta güvenmezdim. Bilgisayarcıların ekserisi ezbere iş yapar. Yeni şeylerden anlamazlar. Çoğu parçayı bilmezler zaten. Daha önce işlemci güç kablosu için uzatma kablosu ararken sadece bir tane laptop tamircisinde bulmuştum. Dediğimi birkaç kez art arda anlattıktan sonra anlamıştı.

Kaldı elimde parçalar :D vatana gitsem bilgisayar bölümünden birine fısıldasam mesai sonrası benim bilgisayarı toplasan ücret karşılığı geri evine bırakayım seni araçla gibi. Kabul eder mi acaba? Bende mahalle bilgisayarcısına güvenmiyorum yeni parçalardan bir haberlerdir. Sonuçta 15 yıllık tüplü bilgisayarları tamir ediyorlar sadece.

Ya da forumda ankarada olup evinden alıp geri bırakmalı ücret karşılığı düşünen varsa. Hem yabancıya ücret ödememiş olurum forumdan birisine gider.

Kaldı elimde parçalar :D vatana gitsem bilgisayar bölümünden birine fısıldasam mesai sonrası benim bilgisayarı toplasan ücret karşılığı geri evine bırakayım seni araçla gibi. Kabul eder mi acaba? Bende mahalle bilgisayarcısına güvenmiyorum yeni parçalardan bir haberlerdir. Sonuçta 15 yıllık tüplü bilgisayarları tamir ediyorlar sadece.

Ya da forumda ankarada olup evinden alıp geri bırakmalı ücret karşılığı düşünen varsa. Hem yabancıya ücret ödememiş olurum forumdan birisine gider.
Ben Ankara'da otursam yapabilirdim. Benim için bir zevk aynı zamanda.

Konu biraz eski kalmış, ben dün alışveriş yaptım ve sorduğumda montaj yapılması için oradan en az 3 parça alınması gerektiğini söylediler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı