xRaphaeL Hectopat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar bi bilgisayar alıcam. Aslında hazır alıcaktım ama 3500 tl'ye herkes toplama al dedi. Ama sorun var ben monte edemem. Sistemi kararlaştırdım ama Vatanda bunları monte edip evime getiremezler mi ?
Arkadaşlar bi bilgisayar alıcam. Aslında hazır alıcaktım ama 3500 tl'ye herkes toplama al dedi. Ama sorun var ben monte edemem. Sistemi kararlaştırdım ama Vatanda bunları monte edip evime getiremezler mi ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 12 Ağustos 2014 #2 Getirirler mi bilmiyorum ama montajını yaparlar.
xRaphaeL Hectopat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #3 Tamam teşekkürler benim evime yakın bir şubesi var zaten ama arkadaşım mağazadan alınca daha pahalı dedi doğrumu
Tamam teşekkürler benim evime yakın bir şubesi var zaten ama arkadaşım mağazadan alınca daha pahalı dedi doğrumu
Literary. Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #4 Silinen üye dedi: Tamam teşekkürler benim evime yakın bir şubesi var zaten ama arkadaşım mağazadan alınca daha pahalı dedi doğrumu Genişletmek için tıkla... Eğer kargoyla diyosan montaj yapmazlar, gidip mağazadan alırsan parçaları mağazada topluyorlar.
Silinen üye dedi: Tamam teşekkürler benim evime yakın bir şubesi var zaten ama arkadaşım mağazadan alınca daha pahalı dedi doğrumu Genişletmek için tıkla... Eğer kargoyla diyosan montaj yapmazlar, gidip mağazadan alırsan parçaları mağazada topluyorlar.
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.311 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2014 #5 Pahalı gelmesi şöyle olabilir bazı parçalarda internete özel satılır. Zaten internetten bakarsan ürünün yanında yazar.
Pahalı gelmesi şöyle olabilir bazı parçalarda internete özel satılır. Zaten internetten bakarsan ürünün yanında yazar.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #6 Kargosu sadece televizyonlara çalışıyor diye biliyorum mağazanın.
Enes Özel Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2014 #7 Montajını yapıyorlar ama getiriyorlarmı tam bilmiyorum.
I IMPOSS1BLE Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 1.725 Makaleler 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #8 Yanlış hatırlamıyorsam parçaları faturalarıyla mağazaya götürürseniz, mağaza da toplarlar diye düşünüyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam parçaları faturalarıyla mağazaya götürürseniz, mağaza da toplarlar diye düşünüyorum.
Hardware Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #9 @IMPOSS1BLE dediği gibi parçaların faturalarıyla mağazaya götürürsen , montaj yaparlar.