Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar yakın zamanda vatan bilgisayarın web sitesinden bilgisayar toplayacağım ve bir yerde okudum ki tüm parçalarını oradan alırsan onlar toplayıp veriyorlar diye ve ben onların toplamasını istemiyorum. Bunu arayıp mı söyleyeceğim onlara ? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2016
Arkadaşlar yakın zamanda vatan bilgisayarın web sitesinden bilgisayar toplayacağım ve bir yerde okudum ki tüm parçalarını oradan alırsan onlar toplayıp veriyorlar diye ve ben onların toplamasını istemiyorum. Bunu arayıp mı söyleyeceğim onlara ?
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 28 Ocak 2016 #2 İnternetten aldıysan zaten toplamadan gönderiyorlar. Mağazadan aldıysan yine toplamazlar ancak isteğe başlı topluyorlar. Sen demeden toplamazlar yani.
İnternetten aldıysan zaten toplamadan gönderiyorlar. Mağazadan aldıysan yine toplamazlar ancak isteğe başlı topluyorlar. Sen demeden toplamazlar yani.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #3 AKINCILAR dedi: İnternetten aldıysan zaten toplamadan gönderiyorlar. Mağazadan aldıysan yine toplamazlar ancak isteğe başlı topluyorlar. Sen demeden toplamazlar yani. Genişletmek için tıkla... Sağol çok yardımcı oldun bana
AKINCILAR dedi: İnternetten aldıysan zaten toplamadan gönderiyorlar. Mağazadan aldıysan yine toplamazlar ancak isteğe başlı topluyorlar. Sen demeden toplamazlar yani. Genişletmek için tıkla... Sağol çok yardımcı oldun bana