Vatan bilgisayar montajı yapıyor mu ?

Emrh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bilgisayarı vatanın sitesinden topladım bugün vatan mağazasına gittim bana böyle montaj yapmadıklarını söylediler ısrar etmeme rağmen yapmadıklarını söylediler kendini beğenmiş satış ve montaj elemanı beni başka bir montaj yapan bir yere yönlendiriyor ben mi yanlış biliyorum ?

Fatura ile gitseydin toplarlardı. Yada sistem toplama rehberlerine bakarak topla o kadarda zor bir şey değil aslında.

Topluyorlar, o şubedeki elemanlar bilinçsiz ya da uğraşmak istemediler.
Az öncede teknik desteği aradım mağazanın inisiyatifne kalmış diyorlar yok böyle bir şey mağaza mağaza dolaşmam mı gerekiyor.

Fatura ile gitseydin toplarlardı. Yada sistem toplama rehberlerine bakarak topla o kadarda zor bir şey değil aslında.
Kolay bir şey ama HDD almadım eski bilgisayardan alıcam onunda sıfırlamak gerekiyor işletim sistemim yok baya uğraştırır sanki .

Sana tavsiyem aç pc toplama rehberlerini izle. Hiç bir şeyini kaçırmadan. Daha sonra videoya göre sırasıyla yap. Durdur yap devam et.

Sana tavsiyem aç pc toplama rehberlerini izle. Hiç bir şeyini kaçırmadan. Daha sonra videoya göre sırasıyla yap. Durdur yap devam et.
bir kaç yere bakarım olmadı toplarım artık.

O kendin kurarken ki verdiği his muhteşem. Kendin kur sistemi ^^

O kendin kurarken ki verdiği his muhteşem. Kendin kur sistemi ^^
Kendim kurmak istiyorum aslında içim rahat etmez başkası yaparsa ama işletim sistemi kurmada bir fikrim yok.
Windows 7 orjinal istemiyor 8 yüklersem istiyor sanırım ?
HDD sıfırlamayı bilmiyorum. yerleştirme kablo bağlantılarını biliyorum onlarda sorun yok

Google' ye sorunu yazdığımda sen hariç 3 adet Technopat linki çıktı. Biraz araştırsanız ölür müsünüz?

Vatan montaj yapıyor. Bilgisayarı toplamaları gerekirdi. Kendinize güveniyorsanız, sistem toplama videolarını izleyip yavaş yavaş toplarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…