Vatan Bilgisayar MSI B450 PRO Anakartı R5 3600 için günceller mi?

SıtkıOnur

Kilopat
Arkadaşlar merhabalar. Ben sistem topladım. Bana çarşamba veya perşembe gününe hazır olur test ederiz sonra sizi ararız dediler. Toplanan bir kaç bilgisayar daha var dediler.
Şimdi benim anakartım MSI B450 Pro M2 V2 model. İşlemcim de Ryzen 5 3600. Vatan Bilgisayar'da BIOS güncelleyip verirler değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağazadan alıyorsanız ve test ederiz dedilerse güncellerler.

Mağazada arkadaşlara özellikle söyle ve belirt bence. Ordaki elemanlar yoğunluktan biz BİOS güncellemesi yapmıyoruz servise gönderin deyip işten kaçabilir.
Gerekirse 20-30 TL para teklif edin
İnternette şikayetlere bakıyorumda yapmadığını söyleyen yorumlar var.

Hayır yapmıyorlar. Bir yerlerden 2.nesil Ryzen bulup götürürsen onlara belki olur.

Gayette güncelleme yapıyorlar arkadaşlar. Şikayet sayfasında yazılanlar Tekno SA personelleri tarafından kötülemek amacıyla yazılmaktadır.

Gayette güncelleme yapıyorlar arkadaşlar. Şikayet sayfasında yazılanlar Tekno SA personelleri tarafından kötülemek amacıyla yazılmaktadır.
Bir kaç gün önce vatandan anakart ve 3600 aldım bios güncellemesini biz yapamayız dediler. Bilmeden neye sallıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…