Vatan Bilgisayar MSI B450 PRO Anakartı R5 3600 için günceller mi?

Mağazaya gidip donanım yani parça şeklinde alırsanız. Güncelleme yapmıyorlar. PC toplatırsanız bios güncellemesini yapmaları gerekiyor. Yoksa sistem açılmaz. Yine de siz özellikle belirtin. Lütfen anakart bios güncellemesini yapın yeni ryzen işlemciler ile güncelleme yapılmazsa kullanamam diye söyleyin.

Mağazaya gidip donanım yani parça şeklinde alırsanız. Güncelleme yapmıyorlar. PC toplatırsanız bios güncellemesini yapmaları gerekiyor. Yoksa sistem açılmaz. Yine de siz özellikle belirtin. Lütfen anakart bios güncellemesini yapın yeni ryzen işlemciler ile güncelleme yapılmazsa kullanamam diye söyleyin.
Evet mağazada birlikte topladık. Parçaları seçtik çalışanla hatta ben ilk b350 ve Ryzen 5 2600 alacaktim sonra işlemciyi yukseltelim dedim anakartida yükseltelim dedi kendisi. Sonra ise 3 4 gün sonra hazir olur testlerini yapar sizi arariz dediler.
Anakart olarak MSI B450M PRO M2 veya bunun M2 V2 modelini seçmiştik ikisinden biriydi. Bu modellerde flash bios button özelliği var ise kendim yaparım olmadi servise gönderirim ama sanırım bahsettiğiniz gibi yaparlar diye umuyorum.

Evet mağazada birlikte topladık. Parçaları seçtik çalışanla hatta ben ilk b350 ve Ryzen 5 2600 alacaktim sonra işlemciyi yukseltelim dedim anakartida yükseltelim dedi kendisi. Sonra ise 3 4 gün sonra hazir olur testlerini yapar sizi arariz dediler.
Anakart olarak MSI B450M PRO M2 veya bunun M2 V2 modelini seçmiştik ikisinden biriydi. Bu modellerde flash bios button özelliği var ise kendim yaparım olmadi servise gönderirim ama sanırım bahsettiğiniz gibi yaparlar diye umuyorum.

Testlerini yapar sizi ararız dediklerine göre yaparlar büyük ihtimalle bios güncellemesini yapmazlarsa ekstra ücret ödeyip yaptırırsınız

Son düzenleme:
Ben vatanın bir şubesine sorduğumda burda 2. nesil ryzen işlemci hazırda bulundurmuyoruz esnaf bilgisayarcılarında olursa olur dedi ben de öyle hallettim esnaf bilgisayarcısı yaptı

Ben vatanın bir şubesine sorduğumda burda 2. nesil ryzen işlemci hazırda bulundurmuyoruz esnaf bilgisayarcılarında olursa olur dedi ben de öyle hallettim esnaf bilgisayarcısı yaptı
Bir bilgisayar topladın ve sana kasayı verdiler ama BIOSU güncellemediler o zaman. Sanırım vatana gidip bunu günceller misiniz demişsiniz gibi hissettim. Yoksa benimki gibi bir durum mu ?

Ben de bugün gittim ve R5 3600'lü bir sistem sipariş verdim. O konuyu ise bu işle ilgilenen arkadaşa sorduğumda aldığım anakart olan b450 gaming plus modelinin kutusan baktı. Sonra hallederiz ne gerekirse yaparız dedi.
Bugün sistem elime ulaştı. Ryzen 3000 serisi için çıkan bios yüklenmişti ve bir sorun yaşamadım. Bana sorun yaratacaktı sevindim açıkçası.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı