Vatan Bilgisayar Notebook Değişimi Yerine Tamiri Yapılması

AnIl_48

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 25 gün önce vatan bilgisayar muğla merkez şubesinden bir notebook aldım. Asus g550jk oyuncu bilgisayarı. İyide bir bilgisayar her şey normal gidiyordu. Sonra bi anda ekran kapandı ama bilgisayar hala çalışıyordu sadece ekran karardı. Hadi neyse dedim ertesi gün 3 defa kapandı ondan sonraki gün 4-5 defa kapandı. Artık yeter dedim. Yani ilk laptopum olduğu için titizlikle kullanıyordum. Vatan bilgisaya müşteri hizmetlerine götürdük adam inceledi dediki windows 8.1 çökmüş. Biz tamam dedik. O gün adam bilgisayarı yeniden kurmuş sonra ekran yeniden kararmış adam bizi aradı. Bu bilgisayar sorunlu dedi firmaya göndermemiz lazım dedi bizde tamam ozaman değiştirelim dedik. Tamam dediler bilgisayar yaklaşık 1,5 hafta bekledi sonra vatan bilgisayara göndermişler bilgisayarı ve ürüne demişler: bilgisayar uzun süre test edildi ve hiçbir sorun belirtilmedi ürün sorunsuzdur. Sonra ordayken bilgisayarı açtılar ve ekran yeniden kapandı. Bizde dedik firmayı arayın tam olarak ne yaptıklarını öğrenin dedik tabi ürünü değiştirmek yemedi. O yüzden tamir edip gönderiyorlar. Bizim değiştirme hakkımız olmasın diyede sorun yok diyorlar. Arkadaşalar bundan sonra sakın vatan bilgisayardan bilgisayar notebook almayın. Yine masaüstü neyse de notebook sakın diyim almayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun kardeş ama bu senin hakkın hakını sonuna kadar savun kimsenin hakkını yeme kimseninde hakını yemesine izin verme üzerlerine git herşeyi dene

Bende lenovo'dan değişim formumu aldım bugün. Gidip s...-s... alacağım iadesini yakında. Lenovoyla onlarca ses kaydı aldım vs. . Sen ilk olarak asusu arayıp servis talep etmeliydin niye gidip vatana verdin ki ?

Asus'a konu hakkında mail atmanı öneririm. Onlar sana kesin dönüş yapıp neler yapabileceğini anlatırlar. Olmadı direk Asus'u telefonla ara derim.

Son düzenleme:
Bence vatan bilgisayarın bir suçu yok, sorun aldığınız laptop firmasının servisinde. Şu ana dek bütün bilgisayar ve parçaları oradan aldım ne zaman bir sorun olsa gidiyorum ve sorunum çözülüyor. Daha geçen gün bios güncellerken bilgisayar sebepsiz yere açılmamaya başladı götürdüm 1 hafta içinde sorunsuz aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…