Vatan Bilgisayar ölü piksel çıkan monitörü iade / değişim yapar mı?

Dün mağazadan aldığım AOC 27G2U/BK monitörde ölü piksel çıktı. Götürsem iade veya değişim yaparlar mı? Mağazada görünen monitörde ölü piksel yoktu. Bana kutuyla verilen monitörde çıktı. Fotoğrafını da koyuyorum aşağıya. Ayrıca ölü ekranın ortalarında.

Son düzenleyen: Moderatör:
14 gün içinde herhangi bir sebep göstermeksizin iade edebilirsiniz. Aynı şey değişim içinde geçerli.

Yapılır.

Tüketici, yalnızca mesafeli satışlarda (Telefon ve internet üzerinden yapılan satışlar) 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik gereği, hiçbir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin satın almış olduğu ürünü, teslim aldığı tarihten itibaren 14 gün içerisinde , ön bilgilendirme formunda ve sözleşme metninde yazılı olan usule uyarak iade edebilir veya değiştirebilir.

15 gün içinde herhangi bir sebep göstermeksizin iade edebilirsiniz. Aynı şey değişim içinde geçerli.
Mağazadan satın aldım. Mağazada geçerli değilmiş galiba.
Mesafeli satış için o.

Bunu sormanız lazım bir yer de 3'den fazla ölü piksel varsa değiştiklerini duymuştum.

Hocam hiçbir sıkıntısı olmasa bile ürünü istemediğiniz için yine değişim ya da iade yaptırabilirsiniz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…