Satın alımdan 6 Ay 1 Yıl sonra olmuş olsa sayısı az diyip geçiştirebilirlerdi ancak daha yeni alınmış üründe ölü pixel biraz fazla gibi. Bence değişim yaparlar.
Eğer siz oraya gittiğinizde değişim istediğinizi belirtirseniz iade almakta direnebilirler. Bence direkt iade amaçlı gidin. Değiştirmek ikinci seçeneğiniz olsun.
Eğer siz oraya gittiğinizde değişim istediğinizi belirtirseniz iade almakta direnebilirler. Bence direkt iade amaçlı gidin. Değiştirmek ikinci seçeneğiniz olsun.
Öyle yapacağım ama kesinlikle iadeyi kabul etmezlerse mecbur değişim olacak. Mağazadaki diğer ürünlerle değişim olursa, yakında toplayacağım sistem için parça vs. alacağım.
O zaman monitörü eşyalarıyla birlikte kutusuna koyuyorum. 3-5 piksel vs. derserlerse de THH'ye başvururum.
1 ölü pikselin bile ayıplı mal olarak geçtiğine dair resmi bir kaynak verebilir misiniz. Oraya gittiğimde 3-5 piksel derlerse gösteririm.
Monitörü götürdüm, ölü piksel var dedim, yerini falan sordular. İade istedim, servise gönderilecekmiş monitör. 4 hafta içinde sonuç çıkacakmış.
Arkadaşlar bendeki ölü piksel tam ölü piksel değil galiba. Beyaz ekranda cyan rengi oluyordu. Galiba sadece kırmızı olan yanmıyor. Buna servisten iade çıkmaz galiba çünkü AOC'un sitesinde sub pixel olarak 3-5 olarak belirtmişler iade için. Normalde sub pixel ayıplı mal olaral kabul ediliyor mu?
Monitörün iadesi onaylandı. Zaten iade etmek istiyordum. Ölü piksel çıkması da şansıma denk geldi, başka türlü iade etmezlerdi.