Merhaba, 30.12.2022 tarihinde Samsung LS27AG32anuxuf monitörünü Vatan Bilgisayar'dan satın aldım birkaç hafta önce ölü piksel çıktı. Götürme fırsatım olmadığından bugün götürdüm Vatan Bilgisayar biz ilgilenemiyoruz diyerek beni Samsung yetkili servisine gönderdi. Yetkili servise girdiğimde sorunumu ilettim. Bana üstten bakarak alaycı bir şekilde "1 tane ölü pikseli garantiye göndermiyoruz 5 tane olması gerekiyor sadece Samsung değil diğer tüm markalardada aynı" dedi çalışan kadın. Daha önce Dell'de aynı sorunu yaşadığımda bana yenisiyle değişim yapmışlardı bende bunu ilettim ve yine alaycı bir şekilde bana, "THH'ye başvurursunuz o zaman" dedi.
Yüksek ihtimal monitörü aynen bana birkaç gün sonra teslim edecekler ettikten sonra ben THH'ye başvurmayı düşünüyorum. Sonuçta 6.000 TL para verdiğim üründe arıza oluyorsa bunu tamir etmek veya değiştirmek zorundalar. Benim aklıma takılan ise yasal olarak dediği gibi 5 tanemi olması gerekiyor? Eğer öyleyse Dell neden bana yeni ürün gönderdi ve THH'ye başvurduğumda sonuç ne olur?