PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.683 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 7 Temmuz 2021 #1 İndirim namına pek bir şey göremesem de paylaşmak istedim, belki gözünüze çarpan bir şey olur. Ürün sayısı da çok kısıtlı geldi bana. Vatanda OEM Geceleri Vatanda OEM Geceleri www.vatanbilgisayar.com
İndirim namına pek bir şey göremesem de paylaşmak istedim, belki gözünüze çarpan bir şey olur. Ürün sayısı da çok kısıtlı geldi bana. Vatanda OEM Geceleri Vatanda OEM Geceleri www.vatanbilgisayar.com
H hkn0zdmr Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 380 Çözümler 3 7 Temmuz 2021 #2 PARAMORE dedi: İndirim namına pek bir şey göremesem de paylaşmak istedim, belki gözünüze çarpan bir şey olur. Ürün sayısı da çok kısıtlı geldi bana. Vatanda OEM Geceleri Vatanda OEM Geceleri www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Daha çok MSI sponsorluğu olmuş gibi
PARAMORE dedi: İndirim namına pek bir şey göremesem de paylaşmak istedim, belki gözünüze çarpan bir şey olur. Ürün sayısı da çok kısıtlı geldi bana. Vatanda OEM Geceleri Vatanda OEM Geceleri www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Daha çok MSI sponsorluğu olmuş gibi
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #3 PARAMORE dedi: İndirim namına pek bir şey göremesem de paylaşmak istedim, belki gözünüze çarpan bir şey olur. Ürün sayısı da çok kısıtlı geldi bana. Vatanda OEM Geceleri Vatanda OEM Geceleri www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey alınmaz fiyatları kötü.
PARAMORE dedi: İndirim namına pek bir şey göremesem de paylaşmak istedim, belki gözünüze çarpan bir şey olur. Ürün sayısı da çok kısıtlı geldi bana. Vatanda OEM Geceleri Vatanda OEM Geceleri www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey alınmaz fiyatları kötü.
TheJovenshire Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.620 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2021 #4 Başka sitelerde daha uyguna oluyor zorunlu kalmadıkça vatana bulaşmıyorum genelde normal fiyatından yukarı çekiyorlar sonra eski fiyata döndürüp indirim diye yutturabiliyorlar dikkatli olmak lazım bu konuda
Başka sitelerde daha uyguna oluyor zorunlu kalmadıkça vatana bulaşmıyorum genelde normal fiyatından yukarı çekiyorlar sonra eski fiyata döndürüp indirim diye yutturabiliyorlar dikkatli olmak lazım bu konuda
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 7 Temmuz 2021 #5 Bir tık zam gecesi gibi sanki. Pek bir indirim göremedim, aksine fiyatlar normal fiyattan daha pahalı.
Bir tık zam gecesi gibi sanki. Pek bir indirim göremedim, aksine fiyatlar normal fiyattan daha pahalı.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.683 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 7 Temmuz 2021 #6 https://www.itopya.com/gunun-secili-urunleri/ Bir de bu var Vatan'a karşılık yapılmış herhalde. Kaliteli bir model olmasa da güç kaynağı uygun gibi.
https://www.itopya.com/gunun-secili-urunleri/ Bir de bu var Vatan'a karşılık yapılmış herhalde. Kaliteli bir model olmasa da güç kaynağı uygun gibi.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 7 Temmuz 2021 #7 Bu ürün alınabilir ilk gördüğüm: MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 5100(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 5100(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Bu ürün alınabilir ilk gördüğüm: MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 5100(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 5100(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.957 Makaleler 3 Çözümler 16 7 Temmuz 2021 #8 Üst düzey anakartlar dışında bir şey yok. X570 Unify 2965 TL olmuş mesela. İhtiyaç varsa alınır.